Dorpsnieuws

nederlandleestVan zondag 1 november tot en met maandag 30 november kunnen leden van de bibliotheek gratis een verhalenbundel ophalen die is samengesteld door de schrijver A.L. Snijders.

Nederland Leest viert in november 2015 haar tiende editie met het korte verhaal. Auteur A.L. Snijders, (biografie) de bekende auteur van korte verhalen en zkv’s, stelde een verhalenbundel samen met een staalkaart van korte verhalen uit de Nederlandstalige geschiedenis.

De Geschenkbundel
De Geschenkbundel wordt tijdens de campagneperiode van zondag 1 november t/m maandag 30 november 2015 in een oplage van honderdduizenden exemplaren gratis door de openbare bibliotheken aan hun leden verstrekt. Speciaal in dit jubileumjaar verschijnt er in elke provincie een aparte editie: de Nederland Leest-bundeling van A.L Snijders, aangevuld met mooie korte verhalen uit de eigen regio. Bibliotheken uit elke provincie hebben hun favoriete korte verhalen aan A.L. Snijders gestuurd, en hij selecteerde. Dat betekent dat er 12 edities zijn, iedere provincie krijgt zijn eigen editie om uit te delen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen