Dorpsnieuws

Lidi van_der_ValkCDABernheze wenst u een gelukkig Nieuwjaar en alle goeds voor 2016! We staan aan het begin van een nieuw jaar. Waarbij we vooruit blikken en bedenken hoe we van 2016 daadwerkelijk een goed jaar kunnen maken.

Daarbij hebben we niet alles zelf in de hand, maar dat wat we wel zelf kunnen sturen willen we ook doen. Dus, wanneer vinden we 2016 een goed jaar? Waarmee zijn we tevreden? Waarvan worden we gelukkig?

Een goei begin

Voor de één is het een goed jaar wanneer er veel tijd is voor familie. Voor de ander wanneer het werk voldoening geeft. Weer een ander zet de gezondheid voorop.

Een goed jaar kunnen we uiteraard op verschillende manieren interpreteren. Deze vrijheid moet er ook zijn, in de politiek is dit niet anders. Er komen weer verschillende onderwerpen op de agenda te staan, waar we het beste uit willen halen voor onze inwoners. Waarbij meningen nogal eens kunnen verschillen en wat voor de één goed is, hoeft dat voor de ander nog niet te zijn. Belangrijk daarbij is wel, dat we met elkaar in dialoog blijven en geen monoloog voeren.

CDABernheze gaat met frisse blik verder werken aan een goed Bernheze. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Neem contact met ons op als u wat kwijt wilt. Ook als u lid wilt worden of misschien politiek een meer actieve rol wilt vervullen in Bernheze. Er zijn verschillende mogelijkheden. Wij horen het graag van u!

CDABernheze, herkenbaar, actief en betrokken. www.cda.nl/bernheze

Lidy van der Valk

CDABernheze Burgerlid Maatschappelijke Zaken

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen