Dorpsnieuws

kerst op kasteelVan zaterdag 19 december t/m zondag 3 januari is het kasteel te bezoeken in prachtige kerstsfeer. Jong en oud kunnen genieten van vleugjes nostalgie met de handgeschreven kerstkaarten aan de barones, de prachtig gedekte kersttafel met origineel servies, de rijke bloemstukken en guirlandes en natuurlijk sfeervolle kerstverlichting.

Met handgeschreven kaartjes van bezoekers vullen we de pauwenboom in de Vestibule: waar ben jij zo trots als een pauw op?

Extra avondopenstelling

Op 28, 29 en 30 december is het kasteel geopend van 11.00 tot 20.00 uur! De sfeervolle buitenverlichting en kroonluchters in het kasteel geven extra magie. Kleed je warm aan voor de wandeling over de historische laan naar het kasteel, en vind je het spannend? Neem dan een extra zaklampje mee!

Nieuw ‘Ontdek het landgoed’ wandeling"

Wist jij dat het landgoed rondom het kasteel zo veel te vertellen had? Ontdek het met de landgoedwandeling! Haal een kasteeltas op Bij de Barones met lekkernij en verhalende wandelroute van ongeveer een uur.

Genoeg te beleven op en om het kasteel deze kerstvakantie! Meer info, de Coronamaatregelen en vooraf online reserveren: www.kasteelheeswijk.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen