Dorpsnieuws

Logo Stichting RANJADe lente nadert en dit betekent dat het weer tijd wordt om naar buiten te gaan. Om dit extra leuk te maken, organiseert Stichting Ranja ook dit jaar dit jaar weer de Avond4Daagse in Heeswijk-Dinther en de KinderVakantieWeek in Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

De KinderVakantieWeek is voor alle kinderen uit HDL die op de basisschool zitten. Tijdens deze week ga je hutten bouwen, speurtochten lopen, racen over luchtkussens en nog veel meer leuke dingen doen. De KVW is net zoals altijd in de laatste week van de basisschoolvakantie, dat is dit jaar van 12 tot en met 16 augustus.

De Avond4Daagse is een superleuke activiteit voor het hele gezin, waarbij je kunt kiezen uit het lopen van die verschillende afstanden; 3, 5 en 10 kilometer. Je komt hierbij langs de mooiste plekjes van Heeswijk-Dinther en omstreken. Natuurlijk sluiten we dit jaar ook weer af met een spetterend feest op het plein. De Avond4Daagse is dit jaar van 28 t/m 31 mei. Kinderen t/m 8 jaar kunnen alleen meelopen onder begeleiding van een volwassene. De 3km-route is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk.

Inschrijven voor deze activiteiten kan via onze website www.stichting-ranja.nl

-De inschrijftermijn voor de KinderVakantieWeek is van 3 t/m 28 april. Hierna is inschrijven niet meer mogelijk.

-De voorinschrijving voor de Avond4Daagse kan van 1 t/m 17 mei voor een gereduceerd tarief. De inschrijfkosten zijn daarna hoger.

Mocht je ons graag ondersteunen bij een van onze activiteiten, neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  of app naar 06-81157943.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen