Dorpsnieuws

9ee8abcc 38e1 4400 b8b3 b3977d33f3b1 thumb840De cliëntenraad B.R.O.T. (Behandeling, Revalidatie en Ondersteuning Thuis) van Laverhof organiseert op woensdagavond 13 maart een bijeenkomst met als thema ‘Zelfstandig thuis wonen! Hoe dan?’. De bijeenkomst wordt gehouden in Cunera | De Bongerd, Zijlstraat 1 in Heeswijk-Dinther van 19.00 tot 21.00 uur.

De cliëntenraad nodigt cliënten, hun kinderen en mantelzorgers uit om met elkaar te praten over hoe je langer zelfstandig kunt blijven wonen. John Moolenschot, bestuurder van Laverhof, zal een toelichting geven op de huidige situatie in de gezondheidszorg en Fred van der Heijden, directeur zorg, vertelt wat dit in de praktijk betekent.
Jan van Aarle, lid van de cliëntenraad, en Ron Hendriks, adviseur zorginnovatie, laten zien hoe je zo veilig mogelijk thuis kunt wonen en welke handige hulpmiddelen er zijn.

Na een korte pauze praten medewerkers van Welzijn De Meierij en Ons Welzijn over de mogelijkheden die de welzijnsorganisaties te bieden hebben. Napraten kan na afloop onder het genot van een drankje.


Aanwezig zijn? Dan moet men zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via de receptie van Laverhof: 073 - 544 33 00, met vermelding van naam en aantal personen. Er is plek voor maximaal 100 personen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen