Dorpsnieuws

151104-dorpenderbydebat  6vkAfgelopen woensdag vond in een bomvolle aula van gymnasium Bernrode het HaDeeHuis plaats. Jong en Oud gingen onder leiding van burgemeester Marieke Moorman in debat over een aantal prikkelende stellingen in het thema van cultuur en leefbaarheid. Meer foto's.

 

Dit leverde zeer interessante discussies op waar het publiek ook zienderogen van genoot. DTV deed ook verslag op hun website met daarbij een video-impressie van deze gebeurtenis.

Door de vakjury, onder leiding van oud-burgemeester Joop Reuver, werden de beste jonge en oudere debater gekozen. Dit waren Anouk van den Akker en Michel van der Linden.

Het HaDee Huis werd georganiseerd in het kader van de Dorpen Derby, een wedstrijd op het gebied van cultuur en leefbaarheid. Heeswijk-Dinther zit in de finale en kan door het halen van veel stemmen in de prijzen vallen (maximaal € 25.000,-!). Als je nog niet gestemd hebt doe dit dan snel even via www.brabant.nl/dorpenderby. Stemmen kan via email en via facebook. En elke stem telt! Kijk ook eens in D’n HaDeejer van oktober voor de leuke posteractie waarmee prachtige prijzen te winnen zijn!

Tekst : Ardith Manders

 Foto's: Jacques Worms

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen