Agenda

Lars Wouters van den Oudenweijer, klarinet Ellen Corver, piano Elisabeth Smalt, altviool
Dinsdag, 06 Februari 2018, 20:00
Hits : 1461
Lars Wouters_van_den_Oudenweijer_klarinetVan Mozart tot Rudolf Escher
 
Voor klarinet, altviool en piano is misschien niet heel veel geschreven, maar de werken voor die bezetting zijn wel stuk voor stuk pareltjes uit de kamermuziek. Zo is Mozarts Kegelstatt Trio één van de meest geprezen trio’s uit de geschiedenis. Het vormt bovendien een mooi contrast met de laatromantische muziek van Max Bruch en de uitgelaten musiceervreugde in het pianotrio van Jean Françaix. Een bijzondere plaats in dit concert neemt het pianotrio van de Nederlandse componist Rudolf Escher in; soms gewaagd, maar bovenal sfeervol en meeslepend. Lars Wouters van den Oudenweijer, Ellen Corver en Elisabeth Smalt zijn al jarenlang zeer succesvolle kamermusici en betere ambassadeurs voor deze bijzondere bezetting kunnen wij ons niet wensen. www.larzetto.com  www.ellencorver.com  www.elisabethsmalt.nl 
Locatie Kasteel
Abonnementen, losse kaarten

Een abonnement geeft recht op toegang tot de serie van zes concerten incl. informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon. De minimum bijdrage voor een abonnement is € 135 per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom!

Een abonnee kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé meenemen.

De toegangsprijs zonder abonnement is € 25 per persoon incl. programmaboekje en consumptiebon.

Toegang uitsluitend na reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur)

app