Voetbal

Contractverlenging Hugo van de Sande bij Avesteyn

Hugo van de sandeAvesteyn meldt dat hoofdtrainer Hugo van de Sande zijn contract bij Avesteyn met 1 jaar heeft verlengd. Hugo is bezig aan zijn vierde seizoen en geniet het volste vertrouwen van de spelersgroep en het bestuur. In goed overleg is deze week besloten na het lopende seizoen nog een seizoen (2021-2022) door te gaan met Van de Sande als hoofdtrainer.

Heeswijk laat zege glippen

vvHeeswijkDat COVID-19 een belangrijke stempel op het seizoen 2020-2021 gaat drukken is wel duidelijk. Afgelastingen, (momenteel) geen publiek langs de lijn, kantines dicht en altijd maar de vraag hoe het er de volgende maand weer voorstaat.

Avesteyn blijft ongeslagen

AvesteynNa de overwinning op DVS vorige week mocht het eerste elftal van Avesteyn in eigen dorp aantreden tegen de heren van RKGSV uit Gerwen. Avesteyn begon scherp aan de wedstrijd en dat leidde dan ook meteen tot een doelpunt van Stan de Laat na goed werk van Tjeu Adank.

Hoofdsponsors Gedo Elektro en Cranen verlengen hun contract

sponsors AvesteynVorige week zondag vond bij Avesteyn de traditionele sponsormiddag plaats. Tijdens deze middag is de contractverlenging met hoofdsponsors Gedo Elektro en Cranen wereldkundig gemaakt. Het contract dat 3 jaar geleden werd afgesloten liep afgelopen zomer af. Vanuit alle 3 de partijen was er grote tevredenheid over de afgelopen 3 jaar, reden genoeg om te praten over een nieuw contract.

Avesteyn wint eerste competitie wedstrijd

AvesteynAvesteyn trof vandaag een onbekende tegenstander genaamd sv TIVOLI uit Eindhoven. De eerste 5 á 10 minuten oogde Avesteyn onwennig en werd het door TIVOLI terug gedrongen op eigen helft. Langzaam kwam Avesteyn beter in de wedstrijd en drong het TIVOLI naar achteren. Avesteyn had het balbezit maar tot echte kansen leidde dat niet.

Avesteyn laat zich zien en klopt vv Heeswijk in derby

AvesteynHeesw Zaterdag 22 augustus was het dan zover. Na lange tijd was het weer tijd voor een ouderwetse derby; Avesteyn-Heeswijk. Het beloofde een gezellige avond te worden op het sportpark van RKSV Avesteyn. Alles was goed geregeld omtrent corona perikelen en daardoor kon de wedstrijd ook plaats vinden. Beide teams traden aan in een nagenoeg volledig fitte selectie.

Zaterdag: Avesteyn - Heeswijk

AvesteynKomende zaterdag 22 augustus om 18.00u staat de klassieker tussen Avesteyn en Heeswijk op het programma. Het is natuurlijk fantastisch dat deze wedstrijd weer eens gespeeld gaat worden en het is heel fijn voor de supporters van beide verenigingen dat er weer genoten kan worden van deze dorpsderby.

Heeswijk 2 zoekt een nieuwe trainer/coach

vvHeeswijkVoetbalvereniging Heeswijk is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal. Heeswijk 2 komt uit in de 2de klasse en bestaat uit talentvolle spelers uit de eigen jeugdopleiding, die middels een goede begeleiding via het 2de elftal door kunnen stromen naar het 1ste elftal.

Wim van der Steijn overleden

Wim van der SteijnOp 60-jarige leeftijd heeft Wim de strijd tegen zijn ziekte verloren. Een groot verlies voor zijn familie maar ook voor voetbalvereniging Heeswijk. Wim was meer dan 37 jaar aan onze club verbonden. Een fantastische man die zich enorm heeft ingezet op vele terreinen binnen de vereniging.