Voetbal

Avesteyn - F.C. Uden : 0 - 0

Avesteyn FC Uden 11 3 2018Bij Avesteyn – FC Uden geen doelpunten
Na de afgelaste wedstrijd van vorige week, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen FC Uden op het programma voor Avesteyn. Vanaf het begin was duidelijk dat het initiatief aan de thuisploeg werd gelaten. Binnen tien minuten werden er al twee grote kansen gecreëerd,
 
foto: Ad van Dooren

de Kei van Avesteyn

Gerard de Laat de Kei van Avesteyn 1Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse vrijwilligersavond van Avesteyn plaats, traditiegetrouw werd ook de Kei van Avesteyn bekend gemaakt
 Dit jaar is dat Gerard de Laat. Gerard heeft alle jeugdelftallen doorlopen, hij is leider en trainer geweest van de jeugd, 

Heeswijk met 9 man ten onder tegen Venhorst

vvHeeswijk2Op sportpark De Voskuilen in Venhorst mocht Heeswijk tegen het gelijknamige team aantreden na enkele weken verplichte rust vanwege het aanhoudende winterweer. De blauw-witten hadden vanwege het overlijden van selectiespeler Joost van Beekveld een ontzettend zware week achter de rug, maar ze probeerden de draad weer op te pakken, zo goed en kwaad als dat kon. 

Avesteyn houdt drie punten in Dinther

Avesteyn de RaktHet vaandelteam van Avesteyn kreeg bezoek van FC de Rakt. Na het gelijke spel van vorige week tegen Vorstenbossche Boys waren de drie punten zeer welkom. Het was zeker geen mooie wedstrijd, maar slechte wedstrijden moeten ook gewonnen worden. De eerste helft begon goed voor Avesteyn.

Oppermachtig Heeswijk verslaat TGG

Jeugd vv HeeswijkDe koploper in de 2e periode TGG uit Den Bosch kwam met 12 punten uit de laatste 4 duels op bezoek op sportpark De Balledonk in Heeswijk. De ploeg van trainer Marc vd Ven liet er vanaf het eerste fluitsignaal van de uitstekend fluitende scheidsrechter Van Dalen echter geen twijfel over bestaan, wie er 3 punten ging behalen.

Avesteyn verslikt zich in fysiek Vorstenbosch

AvesteynNa een week hard trainen met bier drinken was het nu weer tijd voor het echte werk. Avesteyn mocht op bezoek bij het pittoreske Vorstenbosch zonder aanvoerder Martijn Swartjes.
In de eerste minuten was het goed te zien dat het veld moeilijk bespeelbaar was. Dit kwam het spel van Avesteyn niet ten goede. Hierdoor was het vooral een fysieke pot met geforceerde lange ballen over en weer.

Avesteyn op zoek naar trainer JO19-1

AvesteynDe voetbalvereniging Avesteyn uit Heeswijk-Dinther is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een ambitieuze trainer voor de JO19-1. Dit elftal speelt in de eerste klasse en doet mee voor het kampioenschap
De nieuwe trainer moet in het bezit zijn van het diploma UEFA C jeugd (in de volksmond TC3) of deze cursus volgen of ruime ervaring hebben als trainer.

Zondag 18 februari VV Heeswijk 1 – TGG 1

Mees van HelvoirtDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen TGG 1. Mees van Helvoirt is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben dus Mees en ben 8 jaar. Ik speel in de F1 midden achterin en we zijn najaarskampioen geworden met Dennis en ons pap als trainers! Ook zit ik op ‘t Mozaïek met de leuke juffen Chrissie en Kim.

Avesteyn weet weer wat winnen is

AvesteynMaliskamp- Avesteyn: 1 - 2
Op een koude 4 februari mocht Avesteyn het opnemen tegen Maliskamp. Op een slecht bespeelbaar veld was het dan ook behelpen zo nu en dan. Dit kwam het voetbal niet ten goede.
De eerste helft was erg rommelig van beide kanten.

Heeswijk en Helvoirt delen punten in enerverend duel

Heeswijk HelvoirtOp sportpark De Ballendonk was het voor de toeschouwers genieten deze middag. Zoals altijd legden beide ploegen een enerverende partij voetbal op de mat als ze tegen elkaar strijden. Vier doelpunten en twee rode kaarten werden keurig over beide teams verdeeld, zodat uiteindelijk iedereen vrede kon hebben met de 2-2 eindstand. Voor Heeswijk scoorden Stef Adank en Arjen Haast.

Erp wint met kleinst mogelijke verschil van Heeswijk

Erp VVHIn de eerste wedstrijd na de winterstop kon trainer Marc vd Ven weer met een bijna complete selectie aantreden op sportpark D’n Uil in Erp, alleen Wouter van Dijke zat de laatste wedstrijd van zijn schorsing nog uit. In een matige gelijkopgaande wedstrijd waren de kansen voor beide teams op één hand te tellen