Voetbal

Heeswijk haalt drie punten binnen

voetbalVrije trap Arjen Haast bezorgt Heeswijk drie punten in seizoensouverture
Na een respectvolle minuut stilte ter nagedachtenis van het drama in Oss, trapten Heeswijk en Berghem Sport het seizoen 2018-2019 af op Sportpark de Balledonk.
   Stef Adank omspeelt zijn tegenstander, Rutger van der      Burgt kijkt toe.
  

Pupil van de week

pupl van de weekVoor het eerste elftal van VV Heeswijk begint zondagmiddag 23 september de competitie met de thuiswedstrijd tegen Berghem Sport.Swen van der Pas is de eerste Pupil van de week van dit seizoen en de verdediger van VV Heeswijk F1 heeft er zin in!

1ste V V Heeswijk Loop Zaterdag 8 september

vvHeeswijkEen nieuwe hardloopwedstrijd in Heeswijk-Dinther voor recreanten en wedstrijdlopers voor alle leeftijden.
Start van de jeugdloop is om 16:45 uur. Start van de 5 en 10 km is om 17:30 uur.
Afstanden zijn 5 en 10 km  + een jeugdloop van 1.2 km.

Nieuwe hoofdtrainer Vrouwen Avesteyn/Heeswijk

Tim van LaarhovenHet voetbalseizoen 2017/2018 loopt op zijn eind. Voor de vrouwen van RKSV Avesteyn en Voetbalvereniging Heeswijk was het een bijzonder seizoen. Voor het eerst speelden zij in samenwerkende teams: een eerste en een tweede team. Deze samenwerking verloopt positief, zowel tussen beide verenigingen, de speelsters als ook op sportief gebied.

Heeswijk sluit af met verlies tegen TGG

vv HeeswijkHeeswijk wist na de wedstrijd van vorige week zondag dat degradatiegevaar was afgewend en kon daarom vrijuit spelen in de laatste competitieronde uit bij TGG. Behalve de sportieve plicht was dit ook een uitgelezen moment om trainer Marc vd Ven en enkele spelers die afscheid nemen een mooie laatste wedstrijd te gunnen.

Pupil van de week Diem Snelders


PupilDiemDeze zondag 20 mei speelt Heeswijk 1 thuis tegen WSC 1. Diem Snelders is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben dus Diem Snelders en ben 9 jaar. Ik speel in de F2 als middenvelder.

Heeswijk koestert puntje in Bernhezer-derby

Heeswijk 13meiOp bezoek bij Prinses Irene begon Heeswijk sterk aan de wedstrijd en nadat de eerste kans nog gemist werd door Max Sluiter stond het na een half uur spelen 0-2 door goals van Bryan van Deursen en Wouter van Dijke. De thuisploeg schakelde daarna een tandje bij, maar had twee cadeautjes nodig om op gelijke hoogte te komen.

Heeswijks spitsentrio on fire tegen Rhode

Rode HeeswijkOp bezoek bij kampioen Rhode moest trainer Marc vd Ven zijn opstelling op twee plekken aanpassen vanwege een blessure van Dirk Verdonk en een schorsing voor Wouter van Dijke. Captain Tom Sleddens maakte na veel blessureleed een sterke rentree en Max Sluiter mocht in de spits beginnen.

Zondag 6 mei 2018 VV Heeswijk 1 – BVV 1

Casper van GeffenDeze zondag speelt Heeswijk 1 thuis tegen BVV 1. Casper van Geffen is Pupil van de week en stelt zich vast voor: “Ik ben dus Casper en ben 8 jaar en speel in de mooie F2. Ik speel vaak middenveld en kan goed met rechts. Ook kunnen we nog kampioen worden en dan gaan onze leiders Linda en Wim onder douche.