Voetbal

Ruilavond voetbalplaatjes

voetbalplaatjes2018Van ruilen komt huilen? Zeker niet!! Vrijdag 30 nov. vindt in de kantine van onze voetbalclub, de grote Jumbo-voetbalplaatjes-ruilavond plaats! Van 18. u. tot 20.00 u. is iedereen van harte welkom om ontbrekende voetbalplaatjes te scoren! Heb jij nu een stapel dubbele plaatjes waar je zelf niets meer mee kunt? Lever deze in aan de bar in de kantine en wellicht maak je er iemand anders blij mee!

Avesteyn - Nijnsel 0 - 0

Avesteyn Zondag een heuse topper op sportpark Avesteyn.
De gasten kwamen beter uit de startblokken en werden enkel gevaarlijk met standaardsituaties, die Avesteyn redelijk makkelijk overleefde.
 

Heeswijk in slot naar remise in Vught

Arjen Haast dribbelt opNa de thuisnederlaag afgelopen week tegen Vianen Vooruit, wachtte vandaag de uitwedstrijd in Vught tegen Real Lunet voor de blauw-witten. Real Lunet werd voorafgaand aan de competitie getipt als titelfavoriet , met veel individuele klasse in de gelederen.

Vacature trainer 2e elftal

AvesteynDe voetbalvereniging Avesteyn  is voor het nieuwe seizoen 2019-2020 op zoek naar een nieuwe trainer 2e elftal. Het 2e elftal speelt momenteel in de 2e klasse reserve (A-cat). Het talentvolle jeugdige team bestaat uit spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding.

Avesteyn pakt 3 punten in matig duel

Avesteyn.logo 75 jVandaag stond de thuiswedstrijd tegen Herpinia op het programma. De Dintherse koploper tegen de hekkensluiter dus. Dan moet er dus gewonnen worden en het liefst met een mooi voetbal en veel doelpunten.
Avesteyn begon dominant en kreeg al na 2 minuten de eerste kansen, dit resulteerde in een corner.
 

Heeswijk verliest van Vianen Vooruit: 0-2

Heeswijk VianenTerwijl Sinterklaas in de straten van Heeswijk-Dinther werd verwelkomd, nam VV Heeswijk het op tegen Vianen Vooruit, kampioen van de 3e Klasse D uit 2017-2018.
De thuisploeg begon ongeconcentreerd aan de wedstrijd en wierp door balverlies de mogelijkheden bij de bezoekers in de schoot.

Avesteyn pakt eerste periode!

Avesteyn.logo 75 jVandaag stond de uitwedstrijd naar Cito op het programma. Avesteyn kon, bij winst en winst van Nulandia op DVG, zichzelf verzekeren van de eerste periode. Grote belangen dus.
In de eerste helft waren er voor beide ploegen de nodige kansen. Het sterke Avesteyn-collectief weerhield de Ossenaren echter van scoren.

Heeswijk in slotfase naar winst in Tegelen

Coen van Beljouw in actieNa de ietwat ongelukkige nederlaag vorige week thuis tegen Helvoirt, was het geluk deze week wel aan de zijde van de blauw-witten. In Tegelen werd rode lantaarndrager Sportclub Irene met 1-2 aan de kant gezet en dat ging niet zonder slag of stoot.

Gebr. Dijkhoff steken het 1e team van VV Heeswijk in het nieuw

Nieuwe shirts HeeswijkZondagmiddag presenteerde het eerste elftal van voetbalvereniging Heeswijk het nieuwe thuistenue aan de fans. De nieuwe tricots zijn mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V uit Heeswijk-Dinther.
Net als het team en de staf is ook voorzitter Peer Verkuijlen in zijn nopjes met de nieuwe tenues;

Dominant Avesteyn zet SDDL opzij

Avesteyn.logo 75 jVandaag op het programma een op papier spannende wedstrijd tussen nummer 1 Avesteyn en nummer 3 SDDL op het schitterende veld in Dinther. Al gauw waren de intenties van beide ploegen duidelijk, Avesteyn probeerde al voetballend de goal van SDDL te vinden, daar de gasten loerden op een counter moment.