Voetbal

We hebben een naam: SJO HaDee!

SJOAlle stemmen zijn geteld en vol trots kunnen we melden dat we een naam hebben voor onze SJO. De komende jaren voetbalt de jeugd van Heeswijk-Dinther onder de naam SJO HaDee! Zowel RKSV Avesteyn als VV Heeswijk is ontzettend blij met de, door de leden, gekozen naam.

Avesteyn wint moeizame  pot in Uden

Avesteyn aprilVandaag stond de uitwedstrijd tegen FC De Rakt op het programma voor Avesteyn. Theoretisch kon de titel vandaag al veilig gesteld worden. Met een heerlijk zonnetje en vele supporters uit Dinther langs de kant begon de wedstrijd afwachtend. Avesteyn had de bal en FC De Rakt beperkte zich tot het compact verdedigen.

Vesta'19 - Avesteyn 1-4

image1 1Ondanks het slechte veld en weer werd er toch gewoon om half 3 aan de aftrap verschenen.De eerste kansen zijn voor Avesteyn. En Avesteyn heeft grip op de wedstrijd. Na 20 minuten spelen zet Stan de Laat na een goede voorzet van Dries Heerkens Avesteyn op voorsprong.

Schadewijk-Avesteyn

AvesteynVandaag stond er een lastige uitwedstrijd tegen Schadewijk op het programma. De ploeg uit Oss bevindt zich op de 5e plek, dat belooft een stugge pot te worden. Dit bleek ook zo. Op een lastig bespeelbaar veld begon Avesteyn moeizaam. Er was veel balbezit, maar grote kansen werden er nog niet echt gecreëerd.

Avesteyn loopt verder uit door moeizame winst op stug Herpinia

avesteynVandaag kregen de ongeslagen koplopers uit Dinther de lantaarndragers uit Herpen op bezoek. Een potentieel bananenschilletje voor Avesteyn gezien de eerdere gelijke spelen tegen de nummer laatst. Op een vol sportpark dankzij de vrienden van Avesteyn werd het uiteindelijk een redelijk zwaarbevochten overwinning voor het Dintherse elftal.

VOW - Avesteyn

AvesteynAvesteyn mocht op een zonnige dag afreizen naar Zijtaart. Het altijd lastige VOW bewees ditmaal weer een taaie ploeg te zijn. Op een moeilijk bespeelbaar veld kwam Avesteyn moeilijk tot voetballen. Het fysieke spel van VOW en het ontbreken van scherpte zorgden hiervoor.

SCMH - Avesteyn 0 - 5

AvesteynVandaag de lastige uitwedstrijd in Mariaheide. Avesteyn was op zoek naar eerherstel na het puntenverlies thuis tegen Boskant.
Vanaf het begin was het duidelijk dat Avesteyn vandaag de dienst uit ging maken. SCMH probeerde met hard werken en lange ballen Avesteyn in bedwang te houden.

Zuur puntverlies voor Heeswijk in Overloon

vvHeeswijkIn de kraker in de onderste regionen van de de 2e klasse E eindigde de wedstrijd tussen SSS’18 en vv Heeswijk in Remise. Door het slechte weer en dus slechte hoofdveld werd er op deze druilerige zondag gespeeld op het kunstgras, dit leek in eerste instantie goed uit te pakken voor de bezoekers.

Pieken en dalen! Avesteyn 1

Avesteyn 1 BoskantAvesteyn is er vandaag niet in geslaagd een vervolg te geven aan de mooie overwinning van vorige week. Met veel enthousiasme en vertrouwen begonnen de mannen van Lenard Weber aan de ontmoeting met Boskant.

Avesteyn - WEC 2-1

Avesteijn WECVandaag de eerste wedstrijd na de winterstop omdat de wedstrijd van vorige week uit bij Mariahout geen doorgang kon vinden. De wedstrijd begon nadat de Avesteyn aanvoerder een gesigneerde bal uit steunbetuiging voor Mark Pierlo ontving, een prachtig gebaar.

Pluim van VV Heeswijk voor Reinier van der Heijden

ReinierHet is al sinds jaar en dag een hele mooie traditie binnen VV Heeswijk. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt een super vrijwilliger van onze voetbalclub in het zonnetje gezet en verrast met De Pluim van de Club. Dit jaar is de eer volkomen terecht gegaan naar Reinier van der Heijden.

app