Voetbal

Jeugd VV Heeswijk veilig op pad dankzij Gebr. Dijkhoff

jeugd hesjesGebr. Dijkhoff is al sinds jaar en dag de trotse hoofdsponsor van Voetbalvereniging Heeswijk. Onlangs nog werd het contract met vijf jaar verlengd. Dat Gebr. Dijkhoff hart heeft voor de hele club, bleek deze week nog maar eens. Om de contractverlenging te vieren hadden Charon en Mitchel Dijkhoff dozen vol presentjes bij voor alle jeugdspelers van VV Heeswijk.

Pluim van VV Heeswijk voor Erik Aarts

Jubilarissen vv HAfgelopen week werd er in de kantine van VV Heeswijk geproost op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was zoals altijd een meer dan gezellig samenzijn. Er werd gevoetbald door het 35+ team dat het opnam tegen hun kinderen.

Mark Strik nieuwe trainer VV Heeswijk

Mark StrikVoetbalvereniging Heeswijk heeft in Mark Strik een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Strik (38) volgt Theo van Lieshout op die onlangs kenbaar maakte na dit seizoen terug te keren naar RKSV Rhode. VV Heeswijk-voorzitter Maarten Lucius is zeer content met de komst van Strik: ‘Mark past perfect in het profiel waar we als VV Heeswijk naar zochten.

Diploma’s voor trainers in de dop

diploma voetbalDe afgelopen maanden nam een flinke groep trainers van voetbalvereniging Heeswijk én RKSV Avesteyn deel aan de KNVB-opleiding Juniorentrainer. De cursisten werd in deze opleiding bijgebracht hoe de trainer-coach jeugdige voetballers of jongvolwassenen met plezier beter leert voetballen. En de opleiding heeft haar vruchten afgeworpen; alle 12 cursisten zijn geslaagd!

Lenard Weber nieuwe hoofdtrainer Avesteyn 

Lenard WeberBlij en trots zijn wij als vereniging R.K.S.V. Avesteyn om te mogen vermelden dat Lenard met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 de vacature van hoofdtrainer bij Avesteyn gaat vervullen. Na zes prachtige seizoenen zal Hugo van de Sande het stokje dus over gaan dragen, maar uiteraard gaan we dit lopende seizoen nog vol vertrouwen afmaken. 

Theo van Lieshout verlaat VV Heeswijk na dit seizoen

vvHeeswijkNa twee seizoenen komt er na dit seizoen een einde aan het tweede dienstverband van trainer Theo van Lieshout bij VV Heeswijk. De oefenmeester keert volgend seizoen terug bij RKSV Rhode. ‘Na lang twijfelen heeft Theo besloten om aan een nieuwe termijn als hoofdtrainer van Rhode te beginnen. Wij vinden dat ontzettend spijtig maar respecteren zijn keuze’, aldus VV Heeswijk-voorzitter Maarten Lucius.

Avesteyn 1 - VOW 1

AvesteynDe laatste competitiewedstrijd voor de winterstop stond op het programma voor Avesteyn vandaag. VOW begon sterk aan de wedstrijd en maakte het Avesteyn lastig. Dit resulteerde in een kopgoal uit een corner, maar deze werd afgefloten door een duwfout. Vervolgens kwam een slordig Avesteyn beter in de wedstrijd en kwam vooral met een aantal sterke counters gevaarlijk voor het doel van de gasten.

Sparta ’25 en Heeswijk delen de punten

vvHeeswijkDat de 2e klasse G ontzettend spannend en niet te peilen is, wordt week in week uit bevestigd door de uitslagen. De verschillen zijn immens klein, waardoor clubs wekelijks stuivertje wisselen op de ranglijst. Waar de temperatuur ondertussen richting het nulpunt kruipt, stond er nog één speelronde op het programma voor de winterstop.

Avesteyn Mariahout 1-1

Avesteyn 2Een mooi affiche op het programma in Heeswijk-Dinther, waar koploper Mariahout op bezoek komt bij nummer twee Avesteyn. In de openingsfase golfde het spel op en neer. Waar Mariahout de meeste kansen kreeg in de omschakeling, kreeg Avesteyn de grootste kansen op een openingsdoelpunt. Er werd echter niet gescoord, tot halverwege de eerste helft.

vv Heeswijk - rksv Rhode 

vvHeeswijkOp de dag dat bijna alle senioren-elftallen van Heeswijk thuis moesten voetballen stond als afsluiter de wedstrijd tussen het vaandelteam en het oude team van trainer Theo van Lieshout, rksv Rhode op het programma. De omstandigheden waren op deze gure dag allesbehalve optimaal. Dit was uiteindelijk ook terug te zien in het spelbeeld.

Heeswijk –Olympia eindigt in remise

Heeswijk OympiaOp deze koude en natte zondagmiddag stond het duel tussen de vaandelteams van nummer 4 Heeswijk en de nummer 1 van de 2e Klasse G op het programma. De wedstrijd stond onder leiding van de jonge scheidsrechter Snijders die een uitstekende wedstrijd floot.

Avesteyn verslaat Pusphaira

avestOp een koude zondagmiddag in november stond de wedstrijd Avesteyn - Pusphaira op het programma.
Avesteyn begon sterk aan de wedstrijd, maar tot echt grote kansen kwam het niet. De scherpte in de eindpass ontbrak. 
Na de rust kwam Avesteyn wederom scherp uit de kleedkamer.