Voetbal

Avesteyn door naar volgende ronde

AvesteynAvesteyn mocht op deze tropische zondag beginnen aan de nacompetitie voor een plek in de derde klasse. Wilhelmina was de tegenstander.
 In de eerste helft was Avesteyn erg slordig en kwam het niet aan voetballen toe. Wilhelmina wist het goed vast te zetten.
De beste kansen waren voor Wilhelmina voor rust, maar Avesteyn hield goed stand.

Stef Sijbers verder als hoofdtrainer bij VV Heeswijk

Stef SijbersOok de komende twee seizoenen wordt het 1ste team van voetbalvereniging Heeswijk getraind door Stef Sijbers. De oefenmeester sloot zondag zijn eerste seizoen bij Heeswijk met zijn elftal af met een 4-3 overwinning op Sparta ’18. Afgelopen week werden de laatste plooien gladgestreken en werd contractverlenging een feit.

Avesteyn “A1” wint van R.K.V.V. Nulandia

AvesteynAvesteyn begon met 5 A-spelers in de basis vanwege blessures en schorsingen tegen het als vierde geplaatste Nulandia. Doordat Avesteyn defensief aan de wedstrijd begon kregen zij het voor elkaar om Nulandia op te vangen voordat het gevaarlijk werd. Grote kansen bleven dan ook uit voor Nuland.

Heeswijk verliest ruim in Empel


Emplina Heeswijk 1Emplina -  Heeswijk: 4 -  0
In speelronde 25 reisde Heeswijk af naar Empel voor de wedstrijd tegen Emplina. Terwijl elders in Brabant voetbalvelden geteisterd werden door hagel en bliksem,
zorgden in Empel een zomers zonnetje,
foto: Sten van den Berg probeert Michiel Buys af te stoppen

VAR bepaalt eindstand Nijnsel - Avesteyn

AvesteynNijnsel- Avesteyn: 1 - 0
In Nijnsel ontmoeten de nummer één Nijnsel en nummer twee Avesteyn elkaar. Zoals vaker een wedstrijd met slecht voetbal en veel strijd. Nijnsel had het ietwat betere voetbal maar de wedstrijd bestond voornamelijk uit lange ballen.
 

Aantrekkelijk duel Heeswijk – Real Lunet eindigt in 1-3

Niek van Zutphen keepte een sterke wedstrijdNa de vrije zondag van vorige week (de eerste sinds carnaval), trof Heeswijk op Sportpark De Balledonk het ambitieuze Real Lunet. Waar de blauw-witten spelen voor de eer en een mooie eindklassering, is de ploeg uit Vught volop verwikkeld in de strijd om periode-3 en mag het zelfs dromen van het kampioenschap als Erp en SSS’18 steken laten vallen.

Heeswijk verliest van Erp

Erp vv Heeswijk 18 28 4 2019Waar het einde van de competitie in zicht is, strijden nog 3 clubs om het kampioenschap in de tweede klasse H: Real Lunet, SSS en de tegenstander van vandaag Erp. De thuisploeg is op het moment niet te stoppen en ook Heeswijk kon daar geen verandering in brengen.

Heeswijk en Venhorst delen “Paaspunten”

Venhorst vv Heeswijk 22Door de vele afgelastingen in de tweede klasse H, was het weer eens een druk Paasweekend voor de blauw-witten. Dit keer was het een dubbele confrontatie met Venhorst. Waar Venhorst er op zaterdag nog met de punten vandoor ging, pakte Heeswijk de volle buit op tweede Paasdag.
Heeswijk-Venhorst (20 april: 1-2)
 
foto's: Nico van Doorn 

Heeswijk verliest van beter Erp: 0-3

Max Sluiter aan de balOp deze frisse 14 april trof Heeswijk op Sportpark De Balledonk het bezoekende Erp. Het voorjaarszonnetje maakt het voor de supporters nog redelijk aangenaam en na een sterke reeks met vier overwinningen uit vijf wedstrijden keek men in Heeswijk vol goede moed uit naar deze derby. Erp bleek deze middag echter beter en nam terecht de drie punten mee.