Voetbal

Ruwaard - Avesteyn 0-4

AvesteynRonde drie van de beker, voor beide ploegen de laatste test voor de start van de competitie. Het bleek een slordige wedstrijd te worden, bij beide ploegen was het veldspel niet om over naar huis te schrijven. De mogelijkheden waren echter wel voor Avesteyn, nadat de eerste goal van Lars van Lee niet doorging vanwege buitenspel,

Avanti- Avesteyn

AvesteynDe tweede bekerwedstrijd van Avesteyn is geëindigd in een gelijkspel. In een aantrekkelijk duel tegen 3e-klasser Avanti kwam Avesteyn goed voor de dag. De eerste helft begon Avesteyn aftastend, maar groeide in de wedstrijd. Nadat Avanti een grote kans creëerde aan de rechterkant nam Avesteyn steeds meer initiatief.

Avesteyn - Vorstenbossche Boys 2-2

AvesteynVandaag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen Vorstenbosche boys. Aan het weer lag het niet. Het beloofde een mooie zondagmiddag te worden.
De wedstrijd kwam wat stroef op gang met kansjes over en weer. Uiteindelijk was het Vorstenbosch die de score opende. Door het stroeve veld was het baltempo laag.

Avesteyn verslaat Heeswijk opnieuw 2-3

download 28Het affiche was een tijdje weggeweest, maar ondertussen is ook een traditie gestart. Voor het tweede jaar op rij, ditmaal bij Heeswijk, stond de Hezikse derby aan het begin van het seizoen op het programma. Vorig jaar wist Avesteyn verrassend de overwinning over de streep te trekken. Dit betekende dat dit jaar de wedstrijd nog meer lading had dan vorig jaar.

Avesteyn verliest een vrijwilliger

NoudVanDerSteijnIn memoriam Noud van der Steijn.3 maart 1950 ~ 14 mei 2021.Avesteyn verliest een vrijwilliger. Een groot gemis.Wij wensen zijn vrouw Diny, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

 

Peer Verkuijlen draagt voorzittershamer over aan Maarten Lucius

vvHeeswijkToen we eind vorig jaar de geplande ledenvergadering annuleerden en doorschoven naar het voorjaar van 2021 hoopten we dat we, zoals we gewend waren, met zijn allen bij elkaar konden komen in onze kantine. De vooruitzichten worden wat beter, het licht aan het eind van de tunnel lijkt dichterbij te komen, maar we zijn er nog niet.

Robin Verheijden nieuwe trainer van DSC

verheijdenZondagderdeklasser DSC heeft Robin Verheijden aangesteld als nieuwe hooftrainer. Verheijden volgt in die functie Roland Timmermans op.

Robin Verheijden heeft deze week een éénjarig contract getekend, maar de intentie is een samenwerking voor meerdere jaren aan te gaan.

Vacature trainer/coach Avesteyn 2

AvesteynOver RKSV Avesteyn
RKSV Avesteyn is een voetbalvereniging uit Heeswijk-Dinther. Dit jaar bestaat onze voetbalvereniging 80 jaar! We hebben veel vrijwilligers en veel trouwe leden, die samen zorgen voor een gezellige sfeer, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen welkom is.

Theo van Lieshout nieuwe hoofdtrainer V V Heeswijk

Theo van LieshoutTheo van Lieshout (53) wordt per augustus 2021 de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Heeswijk. Van Lieshout is de opvolger van Stef Sijbers die VV Heeswijk, in 2021, na drie seizoenen gaat verlaten. Het wordt het tweede dienstverband voor Van Lieshout als hoofdtrainer bij de tweedeklasser.

Heeswijk en Stef Sijbers na dit seizoen uit elkaar

sijbers2Na drie seizoenen komt er, na dit seizoen, een einde aan de samenwerking tussen VV Heeswijk en hoofdtrainer Stef Sijbers. Beide partijen kijken met tevredenheid terug op de samenwerking en gaan in goed overleg uit elkaar. “We willen beiden voorkomen dat de motivatie, frisheid en de uitdaging mogelijk minder zouden worden”

Maarten Lucius mogelijk nieuwe voorzitter VV Heeswijk

Maarten LuciusAls het aan het bestuur van VV Heeswijk ligt wordt Maarten Lucius de nieuwe voorzitter onze voetbalvereniging. Het bestuur zal tijdens de komende ledenvergadering Maarten voordragen als kandidaat. De voorzitter van de vereniging moet door de leden gekozen worden.