Voetbal

Belangrijke punten voor Heeswijk

vvHeeswijkOp het kunstgras op sportpark de Balledonk stond de wedstrijd tussen Olympia ’18 uit Boxmeer en vv Heeswijk op het programma. Scheidsrechter Kerstges floot om 2 uur voor de aftrap en floot uitstekend voor de resterende 90 minuten.

Mister Heeswijk André Langenhuijsen overleden

AndreAfgelopen weekend was hij nog op de voetbalclub. Keek vanuit zijn scootmobiel naar de wedstrijden van onze(vvHeeswijk) jongste jeugd. Deed gezellig een bakje koffie in zijn vertrouwde kantine. Hij zag er eigenlijk nog best wel ok uit, onze André… En dan plots, een paar dagen later, op dinsdagochtend, bereikt ons het intens droevige nieuws dat Mister Heeswijk er niet meer is.

Heeswijk – Prinses Irene 

vvHeeswijkOp deze koude natte herfstdag stonden de vaandelteams uit Heeswijk en Nistelrode tegenover elkaar in de 6e speelronde van de 2e klasse E. Op het drassige hoofdveld op sportpark de Balledonk stond de wedstrijd onder leiding van de uitstekend fluitende arbiter Velings.

Heeswijk 1 verliest van Avanti

vvHeeswijkZondagmiddag ging het eerste elftal van voetbalvereniging Heeswijk het kanaal over en op bezoek bij Avanti uit Schijndel. Na drie wedstrijden stond de teller, vóór de wedstrijd tegen Avanti, op vier punten voor de ploeg van Mark Strik. Een zege, een nederlaag en een gelijkspel was de oogst tot dusverre in de 2de Klasse E. Zondag kwam er helaas een verliespartij bij. 

Makkelijke middag voor Avesteyn

AvesteijnAvesteyn beleefde een makkelijke middag tegen Fc Schadewijk. Vanaf de eerste minuut was Avesteyn heer en meester. Dit resulteerde in een snelle voorsprong binnen 10 minuten. Joep van Grinsven kwam door aan de rechter kant, vervolgens leverde hij een lage voorzet af die door Joost Gooijaarts achter het standbeen knap werd binnengewerkt.

Bevindingen onderzoekscommissie

onderzoekscomissieZoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen is er onlangs een onafhankelijke onderzoekscommissie, in opdracht van RKSV Avesteyn en VV Heeswijk aan de slag gegaan met het vraagstuk: Hoe kunnen beide voetbalclubs er samen voor zorgen dat wordt voldaan aan de vraag naar een zowel kwalitatief als kwantitatief optimaal voetbalklimaat in Heeswijk-Dinther

Avesteyn wint lastige uitwedstrijd tegen Herpinia

AvesteynVandaag stond de lastige uitwedstrijd tegen Herpinia op het programma voor de mannen uit Dinther. Met dezelfde spelers aan de aftrap begon Avesteyn fel en liet het direct zien dat ze de punten graag mee terug naar Dinther willen nemen. Na een kwartier spelen werd het 0-1 door Rick Vissers, hij knikte de corner van Guus Barten goed binnen.

Avesteyn - SCMH

AvesteynAvesteyn mocht vandaag voor het eerst dit seizoen thuis aantreden. Het weer beloofde veel goeds en het veld lag er goed bij.
Avesteyn had de eerste helft het betere spel van beide ploegen, maar was wel slordig en wist de kansen niet te benutten. Een aantal maal kregen spelers grote schietkansen.

Boskant - Avesteyn

AvesteynDeze week stond de uitwedstrijd tegen Boskant op het programma. Vlak na de aftrap kreeg Boskant al een goede kans om de score te openen, maar dat lukte nog niet. Snel daarna kwam de eerste kans van Avesteyn. Stef Barten had een goede schietkans, maar de keeper redde.

Vv Heeswijk 1 – SSS Overloon 1 

vvHeeswijkVandaag stond op sportbank de Balledonk het duel tussen het vaandelteam van vv Heeswijk en het eerste elftal van SSS op het programma. Op de zonovergoten dag hield scheidsrechter Heuts het vanaf minuut erg kort. Beide teams hadden moeite om tot grote kansen te komen en bleven lang in evenwicht.

app