Hockey

HDL Voorjaarsfestijn 5 t/m 8 mei

voorjaarsfestijnMixedhockeyclub HDL organiseert in de meivakantie een geweldig event voor de jeugd van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, het HDL Voorjaarsfestijn!

 Van 5 t/m 8 mei zijn er toffe activiteiten op het terrein van de hockeyvereniging in Heeswijk-Dinther.

Maak kennis met Kabouterhockey bij HDL

kabouterhockey 2022HEESWIJK-DINHER – Hockeyclub HDL nodigt jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar uit om op zondag 3, 10 of zondag 17 april mee te doen met Kabouterhockey. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen zij gratis op spelenderwijs kennismaken met de hockeysport op het hockeyveld van HDL aan de Steen- en Stokstraat.

Vrolijke vakantiepret met HDL Voorjaars Festijn

Foto Voorjaars FestijnMixed Hockeyclub HDL organiseert van 7 tot en met 11 mei het HDL Voorjaars Festijn! Van 10.30 uur tot 12.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor de E & D teams (van 7 tot 11 jaar). Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom. Er wordt, onder andere, gehusseld, er is een challenge parcours en op maandag party met DJ Luuk.

Maak kennis met Kabouterhockey

kabouterhockeyHockeyclub HDL nodigt jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar uit om op zondag 11 of zondag 18 april mee te doen met Kabouterhockey. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen zij gratis op spelenderwijs kennismaken met de hockeysport op het hockeyveld van HDL aan de Steen- en Stokstraat.

Kerstbroden actie + Kerst Drive Thru Hockeyclub HDL 2020

HDL KERST DRIVE THRU

De kerstbroden actie is gestart! HDL gaat dit jaar voor een record opbrengst, want ook bij de hockeyclub komt er door de huidige corona tijd minder geld binnen.  HDL zorgt voor een heerlijke kerst bij je thuis!
Zoals ieder jaar komen de kerstbroden ook dit jaar van Bakkerij Doomernik, heerlijk voor tijdens het kerstontbijt, of bij de koffie!

Start Kabouterhocky HDL

start kabouterhocky hdl de0f4d40ead3da1a0784585e1a92ace5Kabouterhockey wordt speciaal voor de allerkleinste georganiseerd. Deze unieke trainingen is afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar. Ook trainingsleden mogen deelnemen.

HDL Hemelvaart Hockeykamp

180510 HDL Hemelvaart Hockeykamp.2Donderdag 10 mei jl. begon bij hockeyclub HDL een tweedaags hockeykamp. Zo’n 85 kinderen hebben twee fantastische dagen beleefd die niet alleen in het teken van hockey stonden.

HDL Vriendentraining 14-18 mei

hdl vriendjesKom jij trainen met een vriend of vriendin? Leuk! Ook zijn of haar ouders zijn welkom om te komen kijken. Sportkleding is handig. Voor een hockeystick zorgt de club. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Clinic voor jeugd hockeyclub HDL

Hockey clinic

Zondagmiddag 15 april jl. was er bij hockeyclub HDL een clinic voor de 6- en 8-tallen. De jongens en meiden hebben onder leiding van Aniek van Cuijk een leerzame middag gehad. Zij kregen tips en trics om de keeper voorbij te spelen. Keepers leerden juist om nog beter de bal tegen te houden om een doelpunt te voorkomen.

Nieuw tenue voor Meisjes A1 van Hockeyclub HDL!

MA 1Het meiden A1 team van Hockeyclub HDL speelde afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd in de 2de klasse van de KNHB lentecompetitie, na twee keer achter elkaar te zijn gepromoveerd. Dankzij de sponsors Van Zoggel Wonen en Timmer- en bouwbedrijf van Eijk & V.D. Sterren konden ze opdraven in nieuwe shirts en rokjes.

Meisjes A1 HDL hockey kampioen!

Meisjes A1 Hockey HDL kampioenHet meiden A1 team  van Hockeyclub HDL kon afgelopen zaterdag weer een feestje vieren. Ze zijn voor de tweede keer achter elkaar ongeslagen kampioen geworden. Twee wedstrijden geleden waren ze onbereikbaar geworden voor de concurrentie en sloten de competitie af met een overwinning op de meiden van Berlicum.
foto: Adri Pelders

Wil jij helpen?