Hockey

Dames 1 HDL kampioen

Dames 1 kampioenAfgelopen zondag 11 juni zijn de Dames 1 van Mixed Hockeyclub HDL kampioen geworden. De meiden speelden uit in Veghel en hadden genoeg aan de gelijke stand 2-2 tegen Geel-Zwart.

Hockeyclub HDL leert jongste jeugd binnen spelen

zaalhockeyHockeyclub HDL heeft in de maanden januari en februari haar jaarlijkse zaalhockeytoernooi voor de jongste jeugd, in de sportzaal van Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther. HDL speelt naast veldhockey ook zaalhockey. Wordt bij veldhockey vooral samen gespeeld door middel van een lange pass. Bij zaalhockey speelt tactisch en snel samenspel een belangrijke rol.

HDL MC2 kampioen

MC2aNa een spannende hockeycompetitie met vele attractieve wedstrijden, hebben de meiden van HDL MC2 op zéér sensationele wijze het kampioenschap in de wacht gesleept. Zelfs in de kampioenswedstrijd, met vele uitbundige toeschouwers langs de kant, was het tot de laatste minuut buitengewoon spannend.

Financiële rots in de branding verlaat HDL Hockeyclub

afscheid pmTijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 17 november heeft hockeyclub HDL afscheid genomen van haar penningmeester Martin de Visser. Daarmee is er een einde gekomen aan ruim 6 en een half jaar financiële ondersteuning van “De Cijfermeester”.   In 2016 vroeg het toenmalig bestuur van HDL aan Martin de Visser om de financiën van de hockeyclub weer op een rijtje te krijgen.

Opnieuw kampioenen bij HDL

C1 Hoewel het hockeyseizoen nog niet voorbij is, is ook het meidenteam C1 van HDL nu al verzekerd van het kampioenschap. Deze week speelden zij uit tegen Den Bosch en wonnen met 10 tegen 0. Op 11 juni speelt C1 de laatste wedstrijd van het seizoen. Net als de dames van B1 zullen ook zij tijdens het HDL feest gehuldigd worden.

Gratis kennismaken met hockey

MH HDLMixedhockeyclub HDL houdt op donderdag 2, 9 en 16 juni inloop training voor meisjes en jongens tot en met 8 jaar. Van 18 tot 19 uur kunnen zij die dagen gratis en vrijblijvend deelnemen aan een training om zo spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport. Hierbij mag je een keer deelnemen, maar je mag ook alle drie de dagen komen.

Hockey Dames B1 nu al kampioen!

hocky dames B1De hockeysters van dames B1 van HDL zijn kampioen. Afgelopen zaterdag 28 mei speelden zij thuis hun kampioenswedstrijd tegen Rosmalen. Met een gelijkspel zou B1 al kampioen zijn, maar de uiteindelijk stand was 11-1. Dit werd gevierd met champagne en een grote slagroomtaart.

HDL Voorjaarsfestijn 5 t/m 8 mei

voorjaarsfestijnMixedhockeyclub HDL organiseert in de meivakantie een geweldig event voor de jeugd van Heeswijk-Dinther en Loosbroek, het HDL Voorjaarsfestijn!

 Van 5 t/m 8 mei zijn er toffe activiteiten op het terrein van de hockeyvereniging in Heeswijk-Dinther.

Maak kennis met Kabouterhockey bij HDL

kabouterhockey 2022HEESWIJK-DINHER – Hockeyclub HDL nodigt jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar uit om op zondag 3, 10 of zondag 17 april mee te doen met Kabouterhockey. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen zij gratis op spelenderwijs kennismaken met de hockeysport op het hockeyveld van HDL aan de Steen- en Stokstraat.

Vrolijke vakantiepret met HDL Voorjaars Festijn

Foto Voorjaars FestijnMixed Hockeyclub HDL organiseert van 7 tot en met 11 mei het HDL Voorjaars Festijn! Van 10.30 uur tot 12.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor de E & D teams (van 7 tot 11 jaar). Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom. Er wordt, onder andere, gehusseld, er is een challenge parcours en op maandag party met DJ Luuk.

Maak kennis met Kabouterhockey

kabouterhockeyHockeyclub HDL nodigt jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar uit om op zondag 11 of zondag 18 april mee te doen met Kabouterhockey. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen zij gratis op spelenderwijs kennismaken met de hockeysport op het hockeyveld van HDL aan de Steen- en Stokstraat.

app