Dorpsnieuws

Bloemenzee in weiland

weiland vol met bloemenLangs het recreatieve fietspad langs de Aa richting kasteel staat een weiland vol met paarden- en pinksterbloemen. Pinksterbloemen zie je zelden. Ze houden echter van natte grond en daar profiteren ze dit jaar vol op van. Een prachtig gezicht.

Preek op zondag 23 april 2023

Frank van RoermundStelt u zich de situatie eens voor: Je leeft in een bezet land, je wordt onderdrukt van alle kanten, er is geen uitzicht op verbetering, de bezetter lijkt oppermachtig… Van alle profetieën uit een ver verleden lijkt niets meer binnen handbereik.

Café Brein Uden/Veghel

Cafe BreinActiviteiten met en voor mensen met NAH.
Krijg inzicht in jouw belastbaarheid en energiebalans.
Veel mensen met hersenletsel hebben een beperkte belastbaarheid.  Ze kunnen minder aan dan ze voor het hersenletsel gewend waren. Daardoor hebben zij weinig energie en zijn snel en vaak moe.

Maak je eigen wijk veiliger met BurenAlert!

burenalertInbrekers, hangjongeren, overvallen, babbeltrucs en grimmige situaties. Tegenwoordig hoor je het steeds vaker. Niks lijkt meer te gek en je voelt jezelf niet langer op je gemak in je eigen wijk. Gelukkig kan je daar nu zelf iets aan doen: met het sociale alarmeringssysteem van BurenAlert draag je bij aan een veiliger wijk.

Pusphaira - Avesteyn

AvesteynOp zondag 16 april stond de wedstrijd Pusphaira - Avesteyn op de kalender. Beide ploegen stonden bovenaan in de derde periode, een belangrijke wedstrijd dus.  Avesteyn begon fel en aanvallend aan de wedstrijd. Dit werd na vijf minuten al beloond met een doelpunt van Rens van Vugt na een voorzet op maat van Tjeu Adank.

Dun Analfabeet

Logo De Wojstap CustomHet derde dialectartikel van Harrie van Helvoort (1937-2017)         Dun Alfabeet 

Ut waar winterdag. De boere konne nie nor ut veld en zaate dus veul op stal en in dun hèrt bèj ut vuur.e nie nor ut veld en zaate dus veul op stal en in dun hèrt bèj ut

Sportdag basisscholen op 21 april

sportdag basisscholen 2017Op vrijdag 21 april wordt door de basisscholen in Heeswijk-Dinther weer de jaarlijkse sportdag gehouden. Er doen ruim 400 kinderen mee uit de groepen vijf tot en met acht van de drie scholen in Heeswijk Dinther en de twee scholen in Loosbroek en Vorstenbosch.

Download nu D'n HaDeejer App

Hadee app

Met de mobiele app van d'n HaDeejer:

  • Heb je de digitale HaDeejer binnen handbereik
  • Heb je de HD POI's op de kaart staan
  • Heb je alle belangrijke telefoonnummers op een rij

Subcategorieën