Dorpsnieuws

Ingezonden: Pubquiz in zaal Kerkzicht, Loosbroek

Publ. Quiz Karen v. BoxtelAfgelopen 31 mei is mijn moeder overleden na een jarenlange strijd tegen speekselklierkanker. Ik heb haar voor haar overlijden beloofd dit jaar extra mijn best te doen om geld op te halen voor het Radboud Oncologie Fonds, zodat er meer onderzoek gaat plaatsvinden naar het (nu nog) ongeneeslijke speekselklierkanker,

Natte natuurparel landgoed Heeswijk

Aa bij kasteel HeeswijkInloopbijeenkomst op dinsdag 27 augustus

Waterschap Aa en Maas heeft samen met het Brabants Landschap een plan opgesteld om de kwaliteit van de natuur van Landgoed Heeswijk te herstellen. Dit plan ligt momenteel ter inzage.

14e editie Belgisch Bier Festival

Belgisch Bier Festival 2019 1 CustomVakantie uitluiden met 130 biersoorten  in Heeswijk-Dinther. 

In het weekend van 23-24-25 augustus wordt de 14e editie van het Belgisch Bier Festival georganiseerd door Hotel-Restaurant De Leygraaf aan de Meerstraat 45a in Heeswijk-Dinther.

Jeugd- en Jongerencentrum Imeet begint weer

IMeetHallo allemaal
De vakantie zit er weer op morgen weer fijn naar school.
Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad.
A.s vrijdag zullen bij het palet en het mozaïek de boekjes voor het nieuwe seizoen worden uitgedeeld.
Bij de bolderik liggen ze in de info bak.

Vernieuwing kantine bij de brandweer

brandweer kantine 1Bij mijn bezoek ter gelegenheid van het afscheid van Gertjan van Zutphen werd ik onverwacht geleid naar de kantine op de 1e verdieping. Daar laat één van de brandweerlieden trots de nieuwe inrichting zien van de kantine.

 

BoodschappenPlusBus en Samen-UitBus zoeken chauffeurs

BoodschappenPlusBus 2 2Ouderen begeleiden bij boodschappen doen, winkelen, dagjes uit.
Over de organisatie: ONS welzijn 
Ieder mens doet mee en telt mee.Dat is onze missie. We maken groei en ontwikkeling van de mens en de maatschappij mogelijk door samen met burgers, netwerkpartners en beleidsmakers te bouwen aan een samenleving waarin iedereen van waarde is,

Het VerhAal

Het Verhaal kildonkse molenWeg van de weg!
Zang, dans, poëzie, muziek, beeldende kunst, fotografie en vooral een uitzonderlijk mooie eenmalige wandeling langs de Aa. Aanstaande zondag 18 augustus is het weer zover;

 

Verbazing in Heeswijk

afscheiding D.Boutkanstr. Veldstr. 1 2Groot was de verbazing over wat een van de redactieleden zag op  de hoek van de Dokter Boutkanstraat en de Veldstraat. Het betreft een metershoge afscheiding, welke over het bijna hele hoekperceel staat.

 

Het VerhAal

Hetb VerAalAa-landers presenteren zich met streekproducten tijdens het literair festival Het VerhAal 
Tussen alle eigenzinnige optredens en exposities van zowel professionele als amateur kunstenaars op het literair festival Het VerhAal, is er een ware proeverij ingericht met allemaal streekproducten uit het Aa-land.

Subcategorieën