Korfbal

Altior start met nederlaag in de Topklasse.  

Pupil van de week Suze CollartAltior 1 - Rosolo 1
Zondag 19 september, het vaandelteam van Altior mag eindelijk weer aantreden in de Topklasse. Het Reuselse Rosolo komt op bezoek in Heeswijk-Dinther, wat meteen een pittige wedstrijd belooft. De pupil van de week Suze Collart zag dat de geelzwarten scherper aan de wedstrijd begonnen en op een 0-2 voorsprong kwamen.

Uitslagen Altior veldcompetitie  

Altior logo VierkantAltior A1 - SVOC’01/United A1 Altior begon sterk en stond al snel met 3-0 voor. Helaas duurde deze voorsprong niet lang en stond het na 15 minuten 3-3. In de 1e helft waren beide teams sterk aan elkaar gewaagd en gingen ze de rust in met 6-6. Na de rust kwam SVOC’01/United op voor-sprong.

Altior begint aan korfbal-competitie

AltiorKomend weekend is het dan zover ....de competitie gaat beginnen !! De teams zijn al weer enkele weken op het veld aan het trainen en hebben er weer met z’n allen heel veel zin in. Zaterdag 11 september om 10.00 uur begint de eerste wedstrijd na een hele lange tijd van wedstrijdstilte, en het publiek is ook weer van harte welkom.

Altior begint op nieuwe kunstgrasvelden

Nieuw kunstgrasveldHet nieuwe korfbalseizoen staat op het punt om te beginnen. De afgelopen paar weken is er al getraind op de nieuwe kunstgras-velden die er in de afgelopen maanden in een rap tempo zijn neergelegd zoals jullie hebben kunnen lezen o.a. in deze krant. We hopen deze keer op een mooi seizoen en beginnen op zaterdag 4 september met een jeugdtoernooi bij Altior op deze nieuwe velden.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgras nieuwDe afgelopen week is er heel veel veranderd aan de Droevendaal. Er liggen ineens een paar korfbalvelden .... ze zullen wel hebben gedacht...ff gas erop dan zijn we voor de bouwvakvakantie klaar. De kunstgrasvelden liggen er prachtig bij en de bestrating is ook af. Nou nog het hekwerk erom heen, sponsorborden terug en we kunnen er weer volop gebruik van maken.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgrasenbestratingWe zijn weer een paar weken verder en we kunnen alweer bijna rond het veld (er ligt nog geen kunstgras) lopen. De mannen zijn druk in de weer geweest met de bestrating en hopelijk gaat het er in de komende weken groener uitzien, want het kunstgras ligt er al helemaal klaar voor om geplaatst te worden. We laten jullie het meteen weten als het zover is. Blijf op de hoogte van al het nieuws:

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgras altoiorAfgelopen weken is er weer hard gewerkt aan de Droevendaal en je ziet het gaandeweg steeds meer op korfbalvelden lijken. Ook de nieuwe verlichting staat er alweer te pronken (nog niet brandend). Deze week gaan ze beginnen met de bestrating rondom de velden dus het zal er binnenkort weer anders uitzien en hopen wij met z’n allen dat de bal er in augustus weer gaat rollen.

Altior bedankt vrijwilligers

Altikor buffelen1Afgelopen donderdag zijn de vrijwilligers van korfbalvereniging Altior in het zonnetje gezet. Normaal worden ze bedankt door middel van een gezellige BBQ, maar dat was ook dit jaar niet mogelijk. Toch was het tijd voor iets extra’s, want iedereen heeft zijn/haar best gedaan om er toch iets van te maken.

Update nieuwe kunstgrasvelden Altior.

download 26We zijn al weer enkele weken verder toen er werd begonnen met de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden. Op dit moment is
er geen sprake van dat je een veld ziet maar er word hard gewerkt en zal deze zandvlakte er over enkele weken hopelijk weer an-ders uitzien.

BC Argus bedankt Altior

Altior extraZowel in het voorjaar van 2020 als 2021 waren de binnensport accommodaties gesloten door de maatregelen van Covid-19. Badmintonvereniging Argus uit Heeswijk-Dinther ging dus op zoek naar een alternatief en vond dat bij korfbalvereniging Altior in Heeswijk-Dinther.

Nieuwe kunstgrasvelden Altior

kunstgrasveldenAfgelopen week is er begonnen met het verwijderen van het kunstgrasveld bij Altior. Het was aan vervanging toe en er moest sowieso ook iets veranderen aan de afmetingen van het speelveld. Door de KNKV werd enkele jaren geleden al besloten dat de velden van 60x30 meter naar 40x20 meter zouden gaan. Door de kleinere afmetingen wordt het spel directer en aantrekkelijker.

Activiteit bij Altior en Korfbal doe-dag komt eraan

Activiteiten Altior 1Afgelopen zaterdag 20 maart werd er voor de jeugd van Altior een gezellige en leuke activiteit gehouden. We begonnen de dag met de allerkleinsten de Welpen en de F-jes, daarna waren nog de E’s, de D’s, de C’s, de B’s en de A’s aan de beurt. Er waren door de JeugdTC leuke spellen bedacht en je kon zien dat de meiden het leuk vonden want na al die nare maanden was er duidelijk de glimlach van hun gezichten te lezen.