Korfbal

Extra nieuws Altior

Bestuur AltiorOp dinsdag 7 juli was Korfbalvereniging Altior te gast bij VV Heeswijk voor de jaarvergadering. Door de Coronamaatregelen en de opkomst was er niet genoeg ruimte in het  eigen clubgebouw. Naast de vaste agendapunten stonden ook een aantal andere punten op de agenda en hierover werd door de aanwezige leden op constructieve wijze  gediscussieerd.

Altior maakt trainerstrio compleet

Petra GeelhoedtKorfbalvereniging Altior heeft afgelopen week de nieuwe trainer/coach voor het eerste team bekend gemaakt. Petra Steenhuis-Geelhoedt zal samen met huidige trainers Kacper Nowack (senioren 2) en Pieter van den Brink (A1) het trainerstrio van de selectie vormen.

Statiegeldactie voor Altior bij COOP

Coop statiegeldactieIn de bizarre tijd waarin we nu zitten, waarin de competitie voorbij is, er geen trainingen meer zijn voor onze leden, er geen quizavond is en geen feest omtrent het 70-jarig bestaan van Altior en met het gemis van onze sport, is er de komende 3 maanden toch iets gaande voor Altior en wel bij de COOP in Heeswijk-Dinther waar de statiegeldactie is begonnen.

Speciale carnavalstraining bij Altior

Altior carnavalstrainingAfgelopen donderavond was er voor de E-jeugd van Altior een speciale carnavalstraining in Sporthal de Zaert. Omdat de Snevelbokken niet de gehele zaal gebruiken was er toch een gedeelte waar je een leuke training kunt houden. En dat werd het ook ... en de training was ook geheel in stijl van het carnaval.

Altior trefzeker bij Klick’15

Altior Na het plotselinge vertrek van trainer/coach Jacques Kop Jansen, staat de competitie niet stil voor de speelsters van Altior.

Altior 1
Zondag 9 februari stond de wedstrijd tegen Klick’15 in Mill op het programma.

Altior 1 verliest voor 3e keer op rij 

Britt RommeAfgelopen zondag 2 februari zag de pupil van de week Britt Romme dat het Altior niet lukte om de overwinning te pakken. Er werd slordig om gegaan met de kansen die ze kregen. Tegenstander Oxalis uit het Limburgse Horst wist daar wel raad mee.

Altior MW1 blijft op koers

Altior 1Spoordonkse Girls MW1 - Altior MW  Uitslag: 4-5    Tegen de ploeg die nagenoeg hetzelfde aantal winstpunten had, maar meer doelpunten tegen, zouden we naar verwachting een spannende partij tegemoet gaan. In de eerste helft kwamen we niet goed uit de verf en keken we tegen een achterstand aan van 4-2 tijdens de rust.

Altior 1 verliest duel om koppositie      

Pupil van de week Sara voets Altior MW1 had een langzame start tegen MOSA’14 MW1 en door een achterstand van 1-4 tijdens de rust werd het lastig om de punten thuis te houden. Met een 4-4 gelijk spel in de tweede helft haalden ze de schade aardig in, maar dat mocht niet meer helpen om de winst in de zak te steken.