Korfbal

Extra nieuws Altior

spellendagAfgelopen zaterdag 21 november was er in sporthal de Zaert een activiteit voor de jeugd van Altior. Omdat er op dit moment geen competitie mogelijk is, was er door de jeugd TC een leuk programma in elkaar gezet. Er was een grote opkomst van de welpen t/m de A-junioren. De kinderen hebben genoten van de spelletjes die er waren bedacht.

Kampioenen bij Altior

Altior f 1Wederom is de amateursport getroffen door de nieuwe coronamaatregelen. Ook bij Altior zijn de laatste competitiewedstrijden die stonden gepland vervallen. Er word nog wel getraind door diverse teams dit alles volgens de nieuwe regels. Wat de zaalcompetitie betreft moeten we nog even afwachten wat dat dit seizoen gaat worden.

Altior hard gewerkt, maar geen punten!

De Peelkorf AltiorDe Peelkorf 1 - Altior 1 

Op zondag 11 oktober reed Altior naar Ysselsteyn voor de wedstrijd tegen De Peelkorf. Door een goede voorbereiding waren de dames klaar om de wedstrijd vol vertrouwen te beginnen. Maar De Peelkorf opende de wedstrijd sterk en Altior kwam als snel op een 5-1 achterstand.

Altior scoort één keer meer !!

Prinses IrenePrinses Irene 1 - Altior 1

Op zondag 4 oktober stond er een spannende wedstrijd tegen Prinses Irene op het programma. Helaas konden onze supporters er niet bij zijn door de nieuwe coronaregels, maar gelukkig konden ze Altior toch ”aanmoedigen” en volgen via de livestream.

Altior D1 krijgt nieuwe shirtjes

Sponsor MinnaarAfgelopen weekend kregen de meiden van de D1 nieuwe shirtjes die door Autobedrijf Minnaar werden geschonken. Ze waren er allemaal heel blij mee, voor een auto te kopen bij Minnaar zijn ze nog te jong maar voor diegene die aan een andere auto toe zijn, ga een keer kijken want er staan genoeg occasions die betaalbaar zijn. Ook voor reparaties en onderhoud bent U altijd welkom.

Altior pakt eerste punten

Altior SpesZondag 27 september stond er een belangrijke wedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Na een oefenwedstrijd tegen Spes en een slechte start van de competitie ging Altior er alles aan doen om deze keer wel te winnen. In de eerste helft had Altior moeite met de druk die Spes gaf waardoor ze na 10 minuten met 0-2 achterstonden.

Altior zonder punten huiswaarts

Altior 21 septNa een ontzettend lange competitieloze periode, mocht Altior afgelopen zondag 20 september op bezoek bij DDW/SDO’99 in Hooge Mierde. Deze ploeg heeft de afgelopen jaren mooie resultaten gehaald en liet het afgelopen zaalseizoen zien in absolute topvorm te zijn. Inmiddels is er veel tijd verstreken en zijn er bij beide ploegen meerdere wijzigingen doorgevoerd.

Altior goed op dreef

Altior logo 2020 De oefenwedstrijden zitten erop voor de selectie van Altior. a.s. Zondag spelen eindelijk Altior 1 en 2 hun wedstrijd en dit gebeurt in Hooge Mierde want ze gaan op bezoek bij DDW/SDO’99. Altior 1 speelt in de hoogste klasse van het dameskorfbal de Topklasse en Altior 2 begint in de Reserve Topklasse. Wij wensen de teams veel succes in het nieuwe seizoen.

Altior weer begonnen aan competitie

AltiorTerwijl de selectie van Altior nog even moet wachten om aan de competitie te beginnen is de jeugd en enkele seniorenteams afgelopen weekend begonnen aan de competitie. Na een abrupt einde van het seizoen 2019-2020 hadden de dames er weer zin in om na maanden geen wedstrijden te hebben gespeeld eindelijk weer te mogen beginnen.

Altior bereidt zich voor op nieuw seizoen

AltiorTerwijl de selectie van Altior al weer enkele weken in training is gaan ook de overige teams de komende week weer de trainingen hervatten voor een nieuw seizoen. Om goed voor te bereiden staan er weer oefenwedstrijden op het programma. a.s. Zondag 23 augustus gaan de selectie en senioren 3 een gezamelijk toernooi spelen bij PSV Korfbal.

Extra nieuws Altior

Bestuur AltiorOp dinsdag 7 juli was Korfbalvereniging Altior te gast bij VV Heeswijk voor de jaarvergadering. Door de Coronamaatregelen en de opkomst was er niet genoeg ruimte in het  eigen clubgebouw. Naast de vaste agendapunten stonden ook een aantal andere punten op de agenda en hierover werd door de aanwezige leden op constructieve wijze  gediscussieerd.

Altior maakt trainerstrio compleet

Petra GeelhoedtKorfbalvereniging Altior heeft afgelopen week de nieuwe trainer/coach voor het eerste team bekend gemaakt. Petra Steenhuis-Geelhoedt zal samen met huidige trainers Kacper Nowack (senioren 2) en Pieter van den Brink (A1) het trainerstrio van de selectie vormen.