Korfbal

Laatste uitslagen Altior

altior nieuw logoVoor de laatste keer dit seizoen de uitslagen van het afgelopen weekend. De competitie 2023/2024 zit er weer op en gaan we ons opmaken voor het grote feestweekend wat aanstaande is. Want het is dit jaar waarin Altior 75 jaar geleden is opgericht.

Uitslagen Altior

altior nieuw logoKVC 1 - Altior 1
Zondag 2 juni stond, na het kampioenschap van de vorige wedstrijd, de laatste wedstrijd van het seizoen op de plan-ning voor Altior 1. Zij reisden af naar Hoogeloon voor de wedstrijd tegen KVC.

Oproep Oud-leden Altior

altior toenBinnenkort staat het feestweekend op het programma bij Altior ter ere van het 75-jarig bestaan van de vereniging. We doen hierbij een oproep aan alle oud leden om er op zaterdagmiddag 29 juni een leuke middag van te maken. De oudleden zijn welkom van 14.00 uur tot 17.00 uur waar er onder het genot van een drankje en waarschijnlijk ook iets lekkers weer verhalen boven komen van jaren terug !!!

Altior Kampioen en promoveert naar de Topklasse

Sterre LochthofenAltior 1 - SVOC’01/United Uitslag: 11-7
Afgelopen zondag 26 mei kon Altior bij winst op SVOC’01 United uit Oirlo kampioen worden in de Hoofdklasse. Het werd een pittig potje korfbal waar het in het begin niet makkelijk ging en na een kleine voorsprong van Altior de dames uit Oirlo weer langszij kwamen met 4-4.

Uitslagen Altior

Altior 75Altior MW1 - Nijnsel MW1 Uitslag: 6-6
Rooi MW1 - Altior MW2 Uitslag: 9-9
Altior A1 - Rosolo A1 Uitslag: 10-11
Altior B1 - Rosolo B1 Uitslag: 13-6
DAW Schaijk E2 - Altior E3 Uitslag: 6-6

Altior 1 blijft op kampioenskoers

Lauren PoerAltior 1 - DAKOS 1 Uitslag: 8-5
Afgelopen zondag 12 mei (Moederdag) stond de wedstrijd tegen DAKOS 1 uit Someren op het programma voor de dames van Altior 1. Het was een belangrijke wedstrijd waarin de punten gepakt moesten worden om in de race te blijven voor het kampioenschap.

Statiegeldactie voor Altior bij PLUS, en de uitslagen

statiegeldIn dit jaar waarin Altior haar 75-jarig bestaan gaat vieren is er bij de PLUS in Heeswijk-Dinther een statiegeldactie waar we met de opbrengst ervan onze jeugd op 28 en 29 juni als het grote feest er is een hele mooie en hopelijk onvergetelijke dag kunnen geven. Er vinden dan verschillende activiteiten plaats. Dus als U denkt daar wil ik wel aan mee werken dan zijn we jullie alvast dankbaar voor het gebaar.

Mooie overwinnig Altior MW2

altior mv2Altior MW2 - Rooi MW1
Afgelopen woensdagavond 24 april speelde Altior MW2 de wedstrijd tegen de dames uit St-Oedenrode. Op papier geen makkelijke
tegenstander want in de zaalcompetitie hadden ze er veel moeite mee en wisten de dames de thuis en uitwedstrijd niet te winnen.

Altior 1 wint overtuigend in Bladel

altior 1Bladella 1 - Altior 1
Zondag 21 april reisde Altior 1 af naar Bladel waar de wedstrijd tegen Bladella 1 gespeeld zou worden op echt gras !! Altior was vastbesloten om de punten mee naar huis te nemen en begonnen daarmee fel aan de wedstrijd. Altior kwam al snel in de wedstrijd tot scoren.

Geslaagde Korfbal Doe-Dag bij Altior

altior doedagAfgelopen zaterdag 6 april was er bij Altior weer de Korfbal Doe-Dag. Hier waren alle kinderen van de basisschool welkom. Het werd door het mooie lenteweer een gezellige en sportieve ochtend. Met meer dan 60 kinderen werd het een feestje op het veld. Ze gingen gooien,vangen,schieten,rennen en verschillende spelletjes spelen.

Geen finaleplaats Altior B1 en Altior A1

AltiorAfgelopen zaterdag 23 maart speelde Altior B1 en Altior A1 hun kruisfinale in Erp. Altior B1 moest de spits afbijten tegen
De Korfrakkers B1. De meiden begonnen gespannen aan de wedstrijd en kwamen met 5-0 achter. Net voor het rustsignaal werd het 5-1.

app