Korfbal

Statiegeldactie Altior bij COOP Heeswijk-Dinther

Altior CoopIn deze bizarre tijd waarin we nu al een tijdje zitten, is er de komende 3 maanden toch iets  positiefs gaande voor Altior en wel bij de COOP in Heeswijk-Dinther waar de statiegeldactie is begonnen en de COOP voor elke ingeleverde statiegeldgeldfles uiteindelijk het bedrag verdubbelt. Hopelijk kunnen we hier met ons allen die Altior een warm hart toedragen een steentje   bijdragen om af en toe                               je  lege flessen te doneren.

De laatste wedstrijden Altior van 2021

altior nieuw logoAltior A1 - SVO A1                              Uitslag: 14-5                                                           Na een lange tijd stond er weer een wedstrijd op het programma voor de A1. Het was een vriendschappelijke wedstrijd, want helaas mogen er geen competitie wedstrijden gespeeld worden door de A1. 

Nieuwe shirts voor Altior B1

DDVHAfgelopen zaterdag 4 december kregen de meiden van Altior B1 nieuwe shirts van De Dames Van Hurkmans, een autobedrijf dat gevestigd is in ‘s-Hertogenbosch. Het is een plek waar vrouwen, maar ook mannen, terecht kunnen voor een leuke auto, een reparatie en vooral een goede service gezien de klantbeoordelingen. De dames zelf noemen hun bedrijf eerder een autoboetiek.

Perfecte zaalcompetitiestart Altior A1

Altior 2Altior A1 - Prinses Irene A1 Uitslag: 17-9
De eerste zaalcompetitie wedstrijd en meteen een moeilijke tegenstander voor Altior. Prinses Irene komt namelijk uit een klasse hoger. Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd. Al snel stond het 1-1.

Altior 2 onderuit in de Zaert

altior nieuw logoAltior 2 -ODC 2                    Uitslag 10-11              Na de overwinning van vorige week, mocht Altior2 zondag 21 november thuis in de Zaert spelen tegen ODC2 uit Ommel.    Voorafgaand aan de wedstrijd was er één minuut stilte ter nagedachtenis aan Meriam Pennings, lid van onze vereniging en moeder van vier dochters waarvan er drie in onze selectie spelen.

Altior 2 begint zaalcompetitie sterk

Altior 2Rosolo 2 - Altior 2
Waar andere teams van Altior nog bijkomen van de veldcompetitie, mag het tweede vandaag al starten op het hoogste niveau. Er is dit seizoen een scherpe degradatie regeling, waardoor elk punt goud waard is. Het team moet, door blessures incompleet, afreizen naar Reusel, voor een wedstrijd tegen het sterke Rosolo.

Altior bedankt alle stemmers

Altior RaboBedankt aan de leden van de Rabobank die gestemd hebben voor Korfbalvereniging Altior op de Rabo ClubSupport. Mede dankzij jullie met een totaal van 211 stemmen hebben we weer een fantastich bedrag van € 1.609,29  mogen ontvangen voor de nieuwe kunstgrasvelden die afgelopen zomer zijn aangelegd en die we graag compleet willen maken met een tweede scorebord en dug-outs.

Altior bedankt ..BANK-sponsors !!

bankje met bordjeTijdens de aanleg van de nieuwe velden zijn er ook 4 nieuwe banken gemaakt waar onze supporters gebruik van kunnen maken bij de wedstrijden. Wij willen dan ook de sponsors Houthandel W. Jacobs B.V. hier uit Heeswijk-Dinther de leverancier van heel veel soorten hout, en BS Beton B.V. uit Nijnsel de maker van veel soorten prefab-betonelementen bedanken voor deze mooie banken die er voor hebben gezorgd dat we er de komende jaren weer mooi bijzitten !!!

Altior A1 wint met ruime cijfers

Altior A1Altior A1 - DSV A1
De een na laaste buitenwedstrijd voordat de binnencompetitie begint. Altior A1 speelde tegen DSV A1. Een club die nog geen wedstrijd gewonnen heeft, maar dat zegt niets. Het fluitsignaal ging, en al snel maakte Altior een doelpunt maar DSV kwam terug en maakte de 1-1. Zo ging het de eerste 10 minuten gewaagd tegen elkaar op.

Spannend, maar geen punten voor Altior

altior nieuw logoODC 1 - Altior 1

Afgelopen zondag 17 oktober speelde Altior de laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie, uit tegen ODC in Ommel.  Het lijkt een spannende wedstrijd te worden, waar ODC in eerste instantie het initiatief neemt, maar waar Altior de wedstrijd steeds meer naar zich toe weet te trekken.

Wethouder Wijdeven opent velden Altior

openin g kunstgrasvAfgelopen zomer is er op het terrein van Korfbalvereniging Altior hard gewerkt aan de vervanging van het oude kunstgrasveld voor 2 nieuwe kunstgrasvelden. Het vorige veld was na 11 jaar versleten, had nog de oude afmetingen en Altior had inmiddels de behoefte aan 2 velden door het groeiende aantal leden.