Korfbal

TOPdrukte bij Altior  

ouderKind toernooiZaterdag 25 juni was er de afsluiting van het korfbalseizoen met het ouder-kindtoernooi. Er waren veel aanmeldingen dus er waren ook veel ouders. Het was een mooie drukke ochtend waar de kinderen van genoten en op het veld lieten zien wie de baas is over het korfbalspelletje. De meeste ouders waren na de wedstrijdjes bekaf en hadden soms vele minuten nodig om bij te komen.

Uitslagen Altior  

Altior F2 kampioenEr zijn niet veel wedstrijden meer, want de competitie is zo goed als afgelopen. We hadden nog wel een kampioensteam erbij en wel  Altior F2, dat er een hele spannende wedstrijd van maakte tegen de meiden uit Erp. Zaterdag 25 juni hebben we nog het ouder-kindtoernooi, dus willen jullie nog een keer de dames van Altior in actie zien en hun ouders !!! dan zijn jullie van harte welkom aan de                               Droevendaal vanaf 10.00 uur. Misschien tot dan.

Altior blijft in de Topklasse  

Debbe OosterholtAltior 1 - ODC 1                                   Uitslag: 12-9

Afgelopen zondag 12 juni speelde Altior de laatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd onder toeziend oog van de pupil van de week Debbe Oosterholt was geen makkelijke.

Uitslagen Altior  

Altior D1Altior 3 - DAW Schaijk 2                       Uitslag: 11-7

DAW Schaijk 4 - Altior 4                        Uitslag: 5-16

Flamingo’s/Nijnsel MW1 - Altior MW1    Uitslag: 3-9

Altior onderuit in Hooge Mierde

Altior 16 6DDW 1 - Altior 1                                 Uitslag: 10-9

DDW 2 - Altior 2                                 Uitslag: 13-11

Altior 3 - DSV 2                                  Uitslag: 16-6

Altior 5 - VMS’21 3                             Uitslag: 8-7

Altior wederom goed op dreef 

Lise SneldersAltior 1 - Rooi 1

Op zondag 22 mei ontving Altior de dames van Rooi uit St-Oedenrode. De pupil van de week Lise Snelders, spelend in de D1 zag dat Altior geen afstand kon nemen in de beginfase van de wedstrijd. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en de strijd ging gelijk op tot 4-4.

Ruime overwinning Altior 

uus VoetsAltior 1 - Swift 1        Uitslag: 16-10                   Afgelopen zondag 15 mei speelde Altior tegen Swift uit Velden. De wedstrijd bleef lang in evenwicht maar de pupil van de week Suus Voets zag toch Altior in de 2e helft afstand nemen van Swift en de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met ruime cijfers.

Uitslagen Altior 

altior nieuw logoRosolo 1 - Altior 1                              Uitslag: 13-9

Rosolo 2 - Altior 2                              Uitslag: 18-10

Rosolo 3 - Altior 3                              Uitslag: 7-8

Altior 4 - Be Quick 6                           Uitslag: 10-10

Altior begonnen met veldcompetitie

Altior MW2Afgelopen zaterdag 23 april onze eerste thuiswedstrijd na de zaalcompetitie. Dat is weer wennen aan de wind en het felle zonlicht. De tegenstander HBSV uit Hout-Blerick kwamen we voor de vierde keer tegen dit seizoen. Hoewel we alle wedstrijden tegen hen nog gewonnen hebben, waren de twee laatste wedstrijden tegen hen niet gemakkelijk.

Altior promoveert naar de Hoofdklasse

Altior 1 promotie HoofdklasseBladella 1 - Altior 1
Eerste Paasdag was voor Altior 1 een belangrijke dag want ze moesten in Bladel alweer tegen Bladella spelen om uit te maken wie er ging promoveren naar de Hoofdklasse. Na de eerdere overwinning van 14-10 was het nu om zeker niet met meer doelpunten

Belangrijke overwinning Altior

Benthe van Boxtel1Altior 1 - Bladella 1                                                        De Pupil van de Week Benthe van Boxtel zag in een belangrijke wedstrijd, Altior bij rust met 7-5 voorstaan tegen Bladella. Na rust ging Altior door om het verschil zo groot mogelijk te maken omdat a.s. zondag 17 april de uitwedstrijd tegen ditzelfde Bladella op het programma staat.

KORFBAL DOE-DAG.....bij Altior

korfbaldoedagAfgelopen zaterdag 9 april was er aan de Droevendaal met een opkomst van ruim 50 enthousiaste kinderen weer de Korfbal Doe-dag.  De kinderen genoten van verschillende leuke spelletjes het omgaan met een bal en niet te vergeten de korf.