Korfbal

Altior hervat competitie na de carnaval

altior nieuw logoZondag 18 februari was er maar een wedstrijd voor de senioren van Altior na al die dagen carnaval vieren. Ze moeten waarschijnlijk nog uitrusten dus kunnen de dames komende zondag en ook op de zaterdag de jeugd weer volop aan de bak.

Promotiekansen Altior verkeken

thumbnail Aukje Cranen Pupil vd WeekZondag 28 januari stond er een belangrijke en spannende wedstrijd op het programma  Altior 1 tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. Beide ploegen startten fel aan de wedstrijd en waren gebrand om te winnen.

Altior blijft in de race voor promotie

KVC Altior 21 01 2024KVC 1 - Altior 1 
Zondagmorgen 21 januari reisde Altior af naar Hapert voor de pot tegen KVC die al om 11.10 uur begon. Het was voor Altior een belangrijke wedstrijd om te winnen, omdat zij alle punten nodig hebben om nog in de race te blijven voor de promotie naar de topklasse.

Nieuw trainersduo Altior

Nieuwe trainers AltiorAfgelopen week kwam Altior met de mededeling dat met ingang van seizoen 2024-2025, Jan Knollema en Robin van Baalen, de leiding zullen hebben over de selectie. Jan en Robin hebben beiden ervaring als speler en trainer binnen de korfbalwereld en zijn de huidige trainers van DDW in Hooge Mierde,

Altior zonder punten huiswaarts

logo AltiorZondag 14 januari stond de wedstrijd Altior 1 tegen Stormvogels 1  uit Luyksgestel op het programma. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, die erg belangrijk zou zijn voor beide ploegen omtrent promotie naar de Topklasse. De wedstrijd begon fel en beide ploegen scoorden snel.

De 1e uitslagen van 2024 van Altior

thumbnail Flash MW1 Altior MW2Altior heeft de competitie weer hervat in 2024. Niet alle teams kwamen in actie maar er waren weer enkele mooie overwinningen maar ook helaas verliezers. Altior wenst in het jubileumjaar iedereen nog een gezond en sportief 2024 toe.

Nieuwe shirtsponsor Altior MW1

thumbnail Hedi Meubelen SponsorAfgelopen jaar nog net op de valreep van 2023 werden de dames van Altior MW1 in nieuwe shirts gestoken door Hedi Meubelen uit Heeswijk-Dinther, de bekende landelijke woonwinkel waar de meubels nog op maat worden gemaakt.

Altior onderuit in eigen huis !!  

pipil vd weekAltior 1 - Prinses Irene 1                                        Zondag 17 december stond de wedstrijd tegen Prinses Irene 1 uit Nistelrode op de planning voor Altior 1. De tweede helft van de zaalcompetitie is aangebroken en beide ploegen waren gebrand om de punten binnen te halen. De pupil van de week Nille van Gerwen zag dat Prinses Irene sterk begon aan de wedstrijd.

Altior pakt winst op MKV

Floor van der SteenAltior 1 - MKV 1
Zondag 10 december was de wedstrijd tegen MKV 1 uit Milheeze. Altior had in de 1ste helft moeite om in hun eigen spel te komen. Er waren veel kansen, maar het afronden was lastig. Zo zag de pupil van de week Floor van de Steen dat Altior ging rusten met 6-6.

Pas Banden en Accu’s zorgt voor nieuwe shirts

pasbandenAfgelopen weekend gingen de dames van Altior 4 richting industrieterrein Retsel in Heeswijk-Dinther. Daar werden door Joost van der Pas nieuwe shirts geschonken. Sinds afgelopen zomer zit daar de bandenspecialist van onze regio. Jarenlang was het bedrijf gevestigd in de Abdijstraat maar het groeide uit zijn jasje.

Altior verliest in de slotfase  

altior nieuw logoDe Peelkorf 1 - Altior 1        Zondag 3 december reisde Altior af naar Venray voor een wedstrijd tegen De Peelkorf. Het zou een spannende wedstrijd gaan      worden want beide ploegen lieten eerder al zien aan elkaar gewaagd te zijn. De Peelkorf begon fel aan de wedstrijd, waar Altior steken liet vallen.

app