Korfbal

Altior B1 en C1 strijdend ten onder op NK

Altior B1 NKOp zaterdag 10 maart werd er in Venray gestreden om de Nederlandse titel. De B1 werd in een spannende eerste kruisfinale met De Korfrakkers en na verlenging uiteindelijk verslagen door de meiden uit Erp. Dus geen finaleplaats maar een wedstrijd om de 3e plaats die ook werd verloren tegen Rosolo met 5-2. Het werd dus geen podiumplaats voor onze meiden.

Altior B1 en C1 klaar voor NK 2018

Altior C1Op zaterdag 10 maart is het dan zover voor de meiden van de B1 en C1. Het Nederlands Kampioenschap voor de B en C-jeugd staat voor de deur. De meiden hebben de competitie afgesloten en maken zich nu op voor die belangrijke dag in Venray.

Altior D1 kampioen zaalcompetitie

Altior zaalAltior D1 – Diosa D1 Uitslag: 14-2. Op zaterdag 17 februari kon Altior D1 bij winst kampioen worden van de zaalcompetitie 2017-2018.

Het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden want de uitwedstrijd eindigde enkele maanden terug in 5-5.

Altior MW1 komt net tijd tekort

AltiorCeleritas MW1 – Altior MW1 Uitslag: 5-3
Inhaalslag wordt abrupt afgebroken.
Op deze ijskoude avond stonden we lang te wachten totdat de beheerder de sporthal in Veghel open ging maken. Dit resulteerde in een korte warming-up en verlate start met vervolgens 2 blessures in de eerste helft bij de thuisspelende ploeg.

Altior onderuit in Nistelrode

Prinses Irene Altior CustomPrinses Irene 1 – Altior 1 : 17-10
Op zondag 4 februari ging Altior op bezoek bij Prinses Irene voor de Bernheze Derby en om er een goede wedstrijd neer te zetten om degradatie te voorkomen. Samen met Prinses Irene zijn ze de hekkensluiters van de topklasse met allebei 2 punten. Dus een overwinning was zeer welkom.

Superieur Altior C1 nu al kampioen hoofdklasse

Altior C1 KampioenOp zaterdag 3 februari kon Altior C1 bij een overwinning al kampioen worden in de hoofdklasse.
De meiden hadden tot dan nog alle wedstrijden gewonnen en lieten aan iedereen overduidelijk zien wie er op dit moment het sterkste is. Prinses Irene was de tegenstander en die stonden op de 2e plaats van de standenlijst.

Altior sterk maar toch een nederlaag.

Sien VerhallenAltior 1 – Rosolo 1 Uitslag: 11-24
Op zondag 28 januari stond er weer een zware wedstrijd voor Altior op het programma. De nummer 3 van de topklasse kwam op bezoek, Rosolo uit Reusel. De pupil van de week Sien Verhallen zag Altior fel uit de startblokken komen wat resulteerde in een voorsprong van 3-1.

Altior huiswaarts zonder punten

AltiorDDW 1- Altior : 35 - 12 
Op zondag 21 januari ging Altior op bezoek bij DDW die samen met De Korfrakkers aan de leiding gaan in de topklasse. Het zou wederom een moeilijke wedstrijd worden voor Altior die bij rust tegen een 17-4 achterstand aan keken, Altior huiswaarts zonder punten.

Altior geen partij voor De Korfrakkers

Jente van Lieshout 14 1 2018 CustomAltior 1 – De Korfrakkers 1 : 4-21

Op zondag 14 januari ontving Altior de koploper van de topklasse op dit moment namelijk De Korfrakkers uit Erp. De pupil van de week Jente van Lieshout spelend bij de E2 zag in de eerste minuten een fel spelend Altior dat De Korfrakkers nog iets partij gaf tot aan de 2-2.

Geen goed begin Altior van 2018

AltiorSwift 1 – Altior 1 Uitslag: 15-10
Op zondag 7 januari 2018 begon Altior de 2e helft van de zaalcompetitie niet goed. Op bezoek bij Swift in Velden bleef het een lange tijd 0-0 en waren er toch verschillende kansen voor Altior, maar het ontbrak aan de afwerking.

De laatste wedstrijden Altior 2017

AltiorDe laatste wedstrijden van Altior zijn gespeeld in 2017. We gaan nu op naar 2018 en willen hierbij iedereen die dit leest Prettige Feestdagen, een voorspoedig en gezond maar vooral sportief 2018 toewensen. Tot volgend jaar. De wedstrijden worden weer hervat op 6 januari…..tot dan !!!!