Korfbal

Altior blijft overeind in spannende wedstrijd

Ons astrantiaONA/Astrantia 1 - Altior 1                     Op 19 maart, een zonnige zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen ONA/Astrantia uit Overasselt op het programma. Een wedstrijd waar niets meer vanaf hing, en aangezien de twee ploegen elkaar in de buitencompetitie ook tegen komen waren de meiden van Altior erop gebrand een goede uitslag neer te zetten. 

Altior boekt mooie overwinning

Jes FaroAltior 1 - KVC 1                                                         Zondag 5 maart stond de wedstrijd tegen KVC uit Hoogeloon op het programma. Een wedstrijd waarin Altior als een team samen gewerkt en gestreden heeft voor de overwinning. In de eerste helft zag de pupil van de week Jez Faro dat het vrij gelijk op ging.

Altior neemt de punten mee naar huis

Altior 5 mrtODIO 1 - Altior 1   Zondag 5 maart stond de wedstrijd tegen ODIO 1 op de planning voor Altior 1. De dames reisden af naar Millingen aan de Rijn met één doel: de punten meenemen naar Heeswijk-Dinther. Altior begon fel aan de wedstrijd en ze wisten elkaar in de aanval goed te vinden en hele goede kansen uit te spelen.

Altior 2 boekt ruime overwinning

altior nieuw logoZaterdag 25 februari waren er na de carnavalsdagen weer een paar wedstrijden voor de jeugd, en Altior 2 hervatte de competitie op zondag en had zo te zien aan de uitslag ook nog veel energie overgehouden. Komend weekend is er weer een vol programma. 

Altior 2 - Oranje Wit 2                       Uitslag: 20-8

Altior ziet promotie uit zicht verdwijnen

AltiorMelderslo 1 - Altior 1                            Zondag 12 februari stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Altior 1. Om nog kans te maken op de promotie moesten ze de punten pakken tegen Melderslo 1. Helaas begonnen de dames zwak aan de wedstrijd. De felheid miste bij Altior waar Melderslo gretig gebruik van maakte. Daardoor kwamen ze al snel op achterstand.

Altior deelt de punten

Lisa van de BergAltior 1 - De Peelkorf 1          Zondag 5 februari was er de wedstrijd tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. De vorige keer had Altior daar gewonnen en vol vertrouwen startten de dames deze wedstrijd. Gedurende de wedstrijd was zichtbaar dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren. Altior ging dan ook de rust in met 8-8.

Altior herpakt zich op tijd

AltiorDAKOS 1 - Altior 1                                Zondag 29 januari was er de uitwedstrijd tegen Dakos uit Someren. Een wedstrijd waar Altior echt punten moest pakken. Altior startte niet gefocust aan de wedstrijd dus was er een achterstand van 3-1 snel gemaakt. Dakos was scherp en fel. Altior liep in het begin achter de feiten aan, maar wist zichzelf te herpakken.

Altior raakt verder achterop

AltiorAltior 1 - VIOS/Spes 1                      

Zondag 22 januari stond de wedstrijd tegen VIOS/Spes op het programma. Altior begon sterk aan de wedstrijd en kwam op een 3-0 voorsprong. Verdedigend stond het op dat moment heel sterk. Maar VIOS/Spes kwam goed terug en de ruststand was 4-7.

Duur puntenverlies Altior

Noa van der AaAltior 1 - ONA/Astrantia 1                                                      Zondag 15 januari stond de wedstrijd tegen ONA/Astrantia uit Overasselt op de planning. Een belangrijke wedstrijd waar punten gepakt moesten worden om mee te blijven doen op eventuele promotie naar de Topklasse.  Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd. De eerste helft verliep dan ook erg gelijk op.

Altior op dreef in Hoogeloon

altior nieuw logoKVC 1 - Altior 1                                                  

Zondag 18 december stond de laatste wedstrijd van 2022, een uitwedstrijd tegen KVC uit Hoogeloon op het programma. Altior startte fanatiek aan de wedstrijd. Er ontstonden hele mooie aanvallen, maar het duurde even voordat de dames zichzelf met doelpunten wisten te belonen. Er werd hard gewerkt en vooral de verdediging stond enorm sterk.

Altior verdedigend erg sterk

Isa de KanterAltior 1 - ODIO 1                    Zondag 11 december stond de wedstrijd tegen Odio 1 op het programma. De pupil van de week Isa de Kanter zag een ploeg die erg hard werkt tot het eind. Altior begon fel aan de wedstrijd net als de gasten waarbij het gelijk opliep. Maar voor de rust wist Altior toch uit te lopen naar een 9-6 ruststand.

Altior onderuit tegen Melderslo

Mik DobbelsteenAltior 1 - Melderslo 1       

Afgelopen zondag 4 december stond de wedstrijd tegen Melderslo 1 op het programma. Melderslo begon fel en scherp aan de wedstrijd. Ze gaven verdedigend veel druk waardoor het even duurde voordat de doelpunten vielen aan de kant van Altior.