Korfbal

Nieuwe shirtsponsor Altior 5

installAfgelopen zo. 27 nov. kregen de dames van Altior 5 mooie nieuwe shirts uitgereikt die werden gesponsord door A&K Installatietechniek uit H-D. Dit jong en dynamisch bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in alle voorkomende loodgieters-werkzaamheden zoals het leveren, installeren, renoveren, beheren en het onderhouden van CV, gas en klimaat installaties.

Altior pakt belangrijke punten in Venray

peelkorf altiorDe Peelkorf 1 - Altior 1       Zondag 27 november stond de wedstrijd tegen De Peelkorf op het programma. Een belangrijke wedstrijd, waarin kostbare punten gepakt konden worden. De twee ploegen zijn aan elkaar gewaagd, dit bleek wel aan de start van de wedstrijd. Het ging heel erg gelijk op, beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd.

Nieuwe shirtsponsors Altior A2 en Altior E3

vSchAfgelopen zatermorgen 19 november kregen de dametjes van Altior E3 mooie nieuwe shirts aangeboden door Van Schayk Administratie-en belastingadviseurs  die ruim 30 jaar geleden, in 1991, opgericht is door Kees van Schayk. Van Schayk V.O.F. heeft dan al een jarenlange ervaring als administrateur binnen het Midden- en Kleinbedrijf.

Altior begint competitie met overwinning

Fiene HedriksAltior 1 - DAKOS 1

Op zondag 20 november ging de zaalcompetitie van start, met op de planning de wedstrijd tegen DAKOS uit Someren. Altior ging goed van start en begon sterk aan de wedstrijd. De aanvallen liepen goed en ze kwamen al snel op een 3-0 voorsprong. De verdediging stond als een huis.

Altior weer begonnen aan zaalcompetitie

altior nieuw logoDe eerste wedstrijd van de zaalcompetitie is zondag 13 november gespeeld en wel door Altior 2 dat uitkomt in de reserve-topklasse, maar  een uitwedstrijd had. Ze gingen op bezoek bij Stormvogels uit Luyksgestel. Ze wisten de 2 punten niet binnen te slepen, de wedstrijd eindigde in 12-12.

Uitslagen en drie kampioenen bij Altior

B2 kampioenStormvogels 2 - Altior 3                         Uitslag: 7-9

Altior 6 - Rooi 4                                      Uitslag: 8-7

Flamingo’s/Nijnsel MW1 - Altior MW1    Uitslag: 9-8

Altior MW2 - MOSA’14 MW1                  Uitslag: 6-8

Altior vergeet zichzelf te belonen

Pien van Helvoort Altior 1 - Be Quick 1. Zondag 16 oktober stond er een hele belangrijke wedstrijd op de planning, n.l. Altior tegen Be Quick uit Nuland. Be Quick staat bovenaan in het klassement en na de goede wedstrijd van vorige week, was Altior nog meer gebrand om het thuispubliek en de pupil van de week Pien van Helvoirt een goede wedstrijd te laten zien en de punten in Heeswijk-Dinther te houden.

Manders Horecaslagerij shirtsponsor Altior 4

altior MandersAfgelopen zondagmorgen 16 oktober kregen de dames van Altior 4 mooie nieuwe shirts aangeboden door Manders Horecaslagerij die hun bedrijf al ruim 30 jaar uitoefenen bij de Sligro in Den Bosch. Bij Manders staat kwaliteit altijd voorop! Ze kiezen voor u de beste producten uit binnen en buitenland. 

SLIM-TELECOM & IT shirtsponsor bij Altior

slimtelecomAfgelopen zaterdag 8 oktober kregen 3 teams bij Altior van SLIM-TELECOM & IT nieuwe shirtjes. De welpen 1 en 2 en de F1 zullen er de komende jaren weer prachtig opstaan en hopelijk veel succes gaan beleven in de nieuwe outfit. Onze dank gaat ook uit naar Bart Hoezen, directeur bij het bedrijf aan de Hoofdstraat in Heeswijk-Dinter.

Nipt verlies voor Altior  

Altior 10 2022DDW 1 - Altior 1                              Zondag 9 oktober stond de uitwedstrijd in Hooge Mierde op gras tegen DDW 1 op het programma voor Altior 1. DDW staat op de 2de plek en Altior op de 5de. Altijd al een pittige ploeg om tegen te spelen maar Altior was vast besloten om een goede wedstrijd neer te zetten en de punten mee naar huis te nemen, wat ook nodig is!

Altior te slordig in afronding  

Toes DobbelsteenAltior 1 - Swift 1             Afgelopen zondag 2 oktober was er wederom een thuiswedstrijd en wel tegen Swift uit Velden. Belangrijke punten die behaald moesten worden voor Altior. Altior begon erg sterk aan de wedstrijd, waardoor zij al snel met 3-1 voorkwamen. Maar de pupil van de week Toes Dobbelsteen zag dat dit van korte duur was.  Altior had erg veel kansen, maar was erg slordig in de afronding.