Wandelsport

53 ste Jeugd en Gezinsvierdaagse te Heeswijk-Dinther

JeugdvierdaagseDe Jeugd en Gezinsvierdaagse is een vierdaagse voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Je kunt er de 5, 10 en 15 km wandelen. Naast het wandelen zijn er verschillende evenementen, voornamelijk bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. ’s Morgens wordt er gewandeld en je start dan om 9.00 uur.

Rondje Bernheze 2016 gaat niet door!

WandeltochtIeder jaar organiseert TRV-Bernheze een tweedaags wandelevenement ter voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen. Dit jaar kan het helaas niet doorgaan, wat wij allemaal heel erg jammer vinden. Door diverse wisselingen in het bestuur en te weinig mogelijkheden om het grondig voor te bereiden hebben we hiertoe moeten besluiten.

Zonnige openingswandeltocht

160313-cvdh-Openingswandeltocht 02De openingswandeltocht 2016 startte bij de Kersouwe. De winter ligt achter ons en het voorjaar staat voor de deur; zin om er weer op uit te trekken. Het weer was geweldig en velen gaan weer trainen voor de lentetochten. De afstand is zoals gewoonlijk 5-10-15-20 en zelfs 30 km. Zo'n 880 wandelaars gingen van start; de meesten voor de 10 km. Er zat ’n klein modderig stukje langs de AA maar verder ging het prima, een hele mooie tocht met veel bospaden. Meer foto's.

Een compliment voor de Wandelorganisatie Jeugd en Gezinsvierdaagse uit Heeswijk-Dinther.

Tekst en foto's: Corrie van der Heijden

Openingswandeltocht 2016

wandelen 1De “winter” beginnen we achter ons te laten en het voorjaar met het tere ontluikende groen mogen we binnenkort welkom heten. Wat is het dan heerlijk om in de wandelschoenen te stappen en de natuur in te trekken. De georganiseerde wandeltochten komen dan ook weer in beeld.

app