Motorsport

Koperen Jubileum actie 24-uurs Solexrace Festival

24 uurs race koperen Jubileum
Eerste namen bekend, inschrijvingen 9 maart van start!
Op 23-24-25 augustus wordt dit jaar voor de 13de keer het 24-uurs Solexrace Festival georganiseerd in H-D.
De organisatie vierde 23 februari jongstleden haar koperen jubileum (12,5 jaar) met bekendmaking van de eerste namen van het elk jaar groeiende 3-daagse muziekfestival, uitbreiding Brascross en aankondiging Goed Koperen Jubileumactie.

Mountainbike wedstrijden ‘MTB-cup Heeswijk’

MTB Heeswijk_2Zondag 12 juni 2016 vindt nabij de bossen, tegenover Café – Restaurant – Zaal Stanserhorn, het jaarlijks ‘MTB cup Heeswijk’ evenement plaats. Op deze sportieve dag zullen binnen de verschillende categorieën mountainbikers, een sportieve strijd losbarsten. De uitgezette ronde over het zanderige motorcrossbaan en de singletracks op het terrein van familie Van Heugten, vormen voor alle renners een uitdaging.

Stan Breukers Ned. kampioen

23102015Stan BreukersDe zestienjarige Stan Breukers uit Lottum is op zondag 18 oktober in Heeswijk-Dinther Nederlands Kampioen geworden in de klasse 450 cc Quad Senioren bij de Motorsport Organisatie 

Gerco van de Craats 2de

23102015 Gerco_van_de_CraatsAfgelopen weekend werd in Heeswijk-Dinther de laatste wedstrijd verreden van het Nederlands Kampioenschap voor de Quad junioren van de M.O.N (Motorsport Organisatie Nederland).

Heeswijkse motorcross op TV

151017-phe-Motorcross  2 vkMC Heeswijk organiseert vandaag en morgen MON wedstrijden op het circuit Stanserhorn.
Vandaag rijden Jeugd, Kids and sidecars en de vrije klasse. Meer foto's.

Vanavond besteedt SBS6 om 22.30 uur in Hart van Nederland aandacht aan deze wedstrijden.

app