Golf

Gezellige 14e HDL-Golftrophy

HDLTrophyVrijdag 11 juni werd voor de 14e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy, na een jaartje afwezigheid, georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

HDL-Golf uit vrijdag 1 november 2019

golfVrijdag 1 november werd voor de 8e keer de jaarlijkse HDL-Golfuit georganiseerd door de stichting Golf HDL. Dit jaar zijn we naar onze oosterburen gegaan, Moyland international was onze gastheer voor de 34 golfers.
Na de opening met een kopje koffie en iets lekkers, starten 9 flights aan de HDL-Golftrophy.

13e HDL-Golftrophy

13e HDL GolftrophyVrijdag 7 juni werd voor de 13e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL.    Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Er werd door 33 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”.

Gezellige 6e HDL-Golftrophy-UIT

Golg HDLDonderdag de 26e oktober werd voor de 6e keer het jaarlijkse HDL-Golftrophy-uit georganiseerd door de stichting Golf HDL. Mühlenhof Freier golfplatz in Kalkar was de uitstekende en gastvrije gastheer.
Er werd door 28 golfers en golfsters gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”.

Gezellige 11e HDL-Golftrophy

IMG 4726Vrijdag 2 juni werd voor de 11e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

10E HDL-Golftrophy

10e-hdl-golftrophy Ad_van_Emmerik_en_Anneke_Bommelijne4ac65f92b4261c55Op vrijdag 3 juni werd voor de 10e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was voor 10e keer de uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

app