Schieten

Sjef Europeesch kampioen

Sjef van den Berg AntalyaSjef wordt de eerste Europesche Recurve boogschutter die lid wordt van de Exclusieve 690-Club.
Antalya, Turkije
De ronde van 690 punten zal naar verwachting worden geratificeerd als een nieuw Europees record.

Open Dag Schietsportvereniging Hedilo

HediloOpen Dag Schietsportvereniging Hedilo met de officiële ingebruikname van de nieuwe elektronische schietbanen. Op zondag 16 september is er een Open Dag bij Schietsportvereniging Hedilo in het Willibrordcentrum in Heeswijk. Belangstellenden kunnen dan kennis maken met de verschillende facetten van de (lucht)schietsport.

Sjef van den Berg wint twee wereldtitels handboogschieten

Sjef wereldkampioenBoogschutter Sjef van den Berg uit Heeswijk-Dinther heeft twee wereldtitels overgehouden aan het WK indoor in het Amerikaanse Yankton. Hij won individueel en met het team goud.
Van den Berg was in de individuele finale van het onderdeel recurve in de nacht van zondag op maandag te sterk voor de Japanner Daisuke Tomatsu: 6-2.

Sjef van den Berg krijgt erebaan bij Jeugd Olympische Spelen 2018

Sjef van den BergHandboogschutter Sjef van den Berg (22) uit H-D is door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) benoemd tot rolmodel bij de Jeugd Olympische Spelen 2018 in Buenos Aires.        Het IOC heeft 25 sporters wereldwijd benoemd.  Sjef werd door de World Archery Federation voorgedragen. De recurveschutter toonde zich vereerd om gevraagd te zijn voor deze functie.

Boogschutter Van den Berg niet door naar halve finale

Sjef van den Berg geen halvefinaleDe uit Heeswijk-Dinther afkomstige Sjef van den Berg is uitgeschakeld op het WK boogschieten in Mexico-stad. Hij verloor voor de kwartfinales al van Japanner Kikuchi Hideki.                                                                                                         De Ossenaar Rick van der Ven, die twee jaar geleden nog tweede werd op het WK, ging in de derde ronde al onderuit tegen de Brit Patrick Huston: 2-6.

Sjef de beste schutter na dag 1 op WK in Mexico

SjefSjef van den Berg uit Heeswijk-Dinther heeft tijdens de kwalificaties op het WK handboogschieten in Mexico City laten zien dat hij voor de prijzen komt. Na een dag schieten staat hij met 676 punten op de eerste plek. De Osse Rick van der Ven bekleedt de 52e positie van het klassement met 642 punten.

Ook Sjef naar Mexico City

Sjkef van den BergHandboogschutters Sjef van den Berg uit Heeswijk-Dinther en Rick van der Ven uit Oss zijn geselecteerd voor het wereldkampioenschap outdoor in Mexico City.          Dat hebben algemeen directeur Arnoud Strijbis en de technische staf van de NHB bekendgemaakt. Het toernooi wordt van 15 tot 22 oktober gehouden in de hoofdstad van Mexico.

Sjef mikt in Berlijn op ticket naar Rome

Sjkef van den BergHandboogschutter Sjef van den Berg heeft woensdag in Berlijn zijn ambities om de wereldbekerfinale te halen kracht bijgezet met een 8e plaats in de kwalificaties.                   Het toernooi in Berlijn is de vierde en laatste wereldbekerwedstrijd van het seizoen.

Pepijn Strik, winnaar Finale

thumbnail IMG_9874Pepijn Strik, jeugdlid van schietsportvereniging Hedilo, heeft op de door de KNSA georganiseerde, Landelijke Finale van de Jeugdcompetitie gewonnen. Deze wedstrijd werd op zaterdag 10 juni in Bemmel gehouden.

app