Turnen

Sine-Cura zoekt aerobic instructrice/instructeur

Sine curaBen jij iemand met een hart voor aerobics en zou je het leuk vinden om les te geven aan een groep? Lees dan snel verder!
Beschrijving:
Gymnastiekvereniging Sine-Cura uit Heeswijk-Dinther is op zoek naar een aerobic instructrice / instructeur voor vervanging zwangerschapsverlof in de periode september, oktober en november.

Kom gezellig met ons meedoen!

Sine curaKom gezellig met ons meedoen! Fijn dat vanaf deze week ook de aerobics, Zumba en 55+ gym weer binnen gegeven kunnen worden. De ouder-peutergymgroep mag weer met meer personen tegelijkertijd de zaal in, vooraf aanmelden blijft verplicht.

Lesprogramma seizoen 2020 - 2021 van Sine-Cura

Sine cura Aerobic, Zumba, Turnen, Bodyshape, Ouder – peutergym en gym zonder toestellen Het nieuwe seizoen van Sine-Cura is weer begonnen. De Zumba en Aerobic lessen in het Sociaal Cultureel Centrum Servaes zijn gestart op 31-08-2020. De Turnlessen, damesgym en Ouder-Peutergym in sporthal Bernrode en sporthal De Zaert zijn gestart op 31-08-2020

Aerobic / Zumba lessen bij Sine-Cura

Sine CuraOp diverse dagen/tijden worden aerobic lessen gegeven. Bij aerobics beweeg je je actief op muziek. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Centraal staat het plezier om met een groep oefeningen op muziek uit te voeren. Door regelmatig groepslessen te volgen wordt je conditie verbeterd.

Geslaagde voorwedstrijd 4e divisie

Foto van het team van Sine-CuraOp zaterdag 27 februari turnden de turnsters 4e divisie van Sine-Cura hun eerste voorwedstrijd van dit seizoen. Op deze dag turnden: Siena Nooijen, Lieke van de Ven, Iris van de Broek, Estee van Driel, Larissa Deckers, Gijsje van de Akker, Lynn van Doorn, Famke Voets, Noa Lambrou, Nina Verhoeven, Sophie Nooijen, Jelke de Wit, Kim Kuijpers en Winnie van Kronenburg.

Turnwedstrijden in De Zaert

160228-phe-Turnen 12 vkZo’n 400 turnsters lieten dit weekeinde in sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther zien waartoe ze in staat zijn na jarenlange training. In verschillende categorieën en niveaus, variërend van instap tot senior streden zij voor een plaats in de toestelfinale, de regiokampioenschappen en districtsfinale Zuid-Nederland. Meer foto's
Turnvereniging Sine-Cura uit Heeswijk-Dinther tekende voor een vlekkeloze organisatie met de hulp van tientallen vrijwilligers.

Tekst en foto’s: Piet van Helvoort

Turnvereniging Sine-Cura gastheer

Foto van TurnwedstrijdZo’n 400 turnsters zullen op 27 en 28 februari  in sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther aantreden voor een voorwedstrijd divisie 4 en D1 voor het kampioenschap van district Brabant-Oost. In verschillende categorieën en niveaus, variërend van instap tot senior strijden zij dit weekend voor een plaats in de toestelfinale, de regiokampioenschappen en districtsfinale Zuid-Nederland.  

app