Agenda

Boekpresentatie: "De helende kracht van je emotie"
Maandag, 26 Februari 2018, 19:30
Hits : 293
Contact  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0413-30 3848
bibliotheek ton
De helende kracht van je emoties
Bij de Bibliotheek in Heeswijk-Dinther presenteren Andrea Luijten en Harry Vos op maandag 26 februari, om 19.30 uur, hun nieuwe boek: “De helende kracht van je emoties”; “Angst de baas en grip op stress”. Dit inspiratie en doeboek geeft lezers de sleutel tot heling en welzijn.
Samenvatting
Met dit boek leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling.
De essentie ervan is transformatie van onverwerkte zaken, integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Voor het duurzaam herstellen van je emotionele en lichamelijke balans, klachten op een subtieler bewustzijnsniveau oplossen, waar rationeel denken en handelen tekort schieten. Daarvoor moet je wel weten hoe je je binnenwereld kunt betreden en wat je daar kunt doen. Dit boek geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!
 
Over de auteurs
Andrea Luijten (1960) en Harry Vos (1957) werken als hypno-psychotherapeut, NLP-trainer en coach vanuit hun praktijk in Heeswijk-Dinther.
Toegang is gratis.
Aanmelden via het aanmeldformulier of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Locatie Bibliotheek