Agenda

Winterwandeltocht Bernheze
Zondag, 30 December 2018, 08:00 - 12:00
Hits : 714

winterwandeltochtStart Heeswijk-Dinther & Nistelrode

Zin om na de kerstdagen lekker actief buiten te zijn? Om die kerstkilootjes er in een mooie wandeltocht vanaf te lopen? En te genieten van het natuurschoon in de laatste maand van dit jaar? Loop dan mee met de winterwandeltocht in Bernheze!

De winterwandeltocht wordt alweer voor de zestiende keer gehouden, dit jaar op zondag 30 december. De organisatie is in handen van TRV Bernheze in samenwerking met Scouting Nistelrode en de Meierijsche Museumboerderij Heeswijk Dinther. 

Nieuwe startlocaties
Ook dit jaar zijn er weer verschillende startlocaties. Op elke startlocatie is er keuze uit drie verschillende routes van vijf, tien of twintig kilometer. Hierdoor heeft iedere deelnemer de ruimte om een eigen ritme te lopen.


Dit jaar is gekozen voor de volgende startlocaties:
De Meierijsche Museumboerderij, Meerstraat 28 en Eetcafe t Pumpke, Raadhuisplein 7 in Nistelrode.
De starttijd voor de twintig kilometer is van 8.00 tot 11.00 uur, de starttijd voor de vijf en tien kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur. De routes zijn helemaal uitgeschreven, op onduidelijke punten worden pijlen geplaatst.

Kortingsbon en gratis Oliebollen
De kosten voor deelname zijn €3,-  De eerste 50 wandelaars ontvangen een leuke attentie van de sponsoren. Tevens ontvangen alle deelnemers een tegoedbon van €5,- te besteden bij Intersport Superstore te Uden, en een bon voor een gratis Oliebol, af te halen bij van Mook de echte bakker in Nistelrode.

De 20 kilometerroute met bezoek Kasteel Heeswijk en Kamermuziekfestival in de Heische Hoeve 
De 20 kilometerwandelaars die starten in Heeswijk hebben dit jaar naast een mooie startlocatie bij de Meierijsche Museum Boerderij 2 bijzondere pauzeplekken, namelijk een route via en door het Kasteel Heeswijk en tevens genieten van live muziek tijdens de 2e pauze op de Heische Hoeve waar jongeren het 8e internationale Cugnon kamermuziekorkest spelen.

Fotowedstrijd
Ook dit jaar heeft TRV weer een fotowedstrijd uitgeschreven. Je komt onderweg vast schilderachtige plaatjes tegen. 
Van uitgestrekte weilanden of prachtige met rijp bedekte struiken of daken. Doe tijdens de wandeling verslag van de tocht door foto’s te maken en deze in te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiermee maak je kans op een waardebon van 
€ 50,- te besteden bij intersport Superstore in Uden. 

Heb je zin om na de kerstdagen lekker buiten te zijn en te genieten van de mooie natuur rondom Bernheze? Wandel dan mee voor slechts € 3,-!

  • De eerste 50 wandelaars ontvangen een leuke attentie van de sponsoren.

Voor meer info zie www.trv-bernheze.nl .

 

Locatie Museumboerderij

app