Agenda

Autismecafé in Veghel ( ook voor HD-ers)
Maandag, 28 Januari 2019, 20:00
Hits : 697

ons welzijn 1De organisatoren van het Autismecafé in Meierijstad zijn nog steeds overweldigd door de grote opkomst bij de twee café-avonden van vorig jaar, de gezellige sfeer en door de mensen die enthousiast met ze meedenken. Dit is precies de bedoeling, het Autismecafé is er voor én door mensen met autisme vanaf 18 jaar en hun naasten voor mensen uit Boekel, Landerd, Uden, Meierijstad en Bernheze. Het café gaat vandaag voor de derde keer open. . Om 19.30 uur gaat de deur open.

Het Autismecafé in Meierijstad is elke laatste maandag van de maand geopend. Steeds is er ruimte voor mensen die graag in gesprek gaan met elkaar. Ook is er weer plek voor degenen die graag spelletjes willen doen. Ontmoeten, kunnen praten over autisme maar ook even niet aan autisme hoeven denken, bij het Autismecafé kan het.

Thema-avonden?

Er wordt op dit moment nagedacht over het organiseren van thema-avonden. Die kunnen tegelijk met het Autismecafé plaatsvinden, maar het reguliere programma gaat dan ook gewoon door. Mensen die ideeën hebben over thema-avonden of over het Autismecafé kunnen dit met de organisatoren delen in het café of een berichtje sturen naar onze facebookpagina @Autismecafemeierij . Geïnteresseerden kunnen die pagina ook volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Locatie PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 te Veghel

app