Agenda

Wielercriterium Heeswijk- Van den Akker Aqua Service Tour
Zondag, 31 Maart 2019, 10:00
Hits : 1133
Wielerronde HDLHet jaarlijks terugkerend wielercriterium in Heeswijk. ‘Wij’, de ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’ én de ‘WielerSupporterClub (WSC) Bernheze’, pakken dit sportief evenement alweer voor de 53e keer op. Van den Akker Aqua Service is als hoofdsponsor nauw bij dit evenement betrokken en ondersteunt de organisatie bij haar vele werkzaamheden.
Het wielercriterium wordt onder de vlag van de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) georganiseerd.
 
Starttijden KNWU-wedstrijden 
11.00 uur: Start Nieuwelingen
12:30 uur: Start Amateurs / Junioren
14.30 uur: Start Elite Mannen / Beloften
 
Starttijd Retro
Om 10.00 uur vindt voor de 2e keer een wedstrijd plaats voor uitsluitend ‘Retrofietsen’. In traditionele kledij en op originele fietsen uit het verre verleden, zullen circa dertig deelnemers onderling een sportieve wedstrijd rijden.
 
Informatie / Bereikbaarheid
De start / finish is gesitueerd in de Abdijstraat. De inschrijving vindt voor de tweede keer plaats in de ‘Abdijstaete’. Dit nieuwbouwcomplex ligt in de directe nabijheid van de start / finish.
 
De organisatie kijkt uit naar deze sportieve dag en gaat samen met de enthousiaste vrijwilligers en de sponsoren weer een prachtig wielerevenement op de kaart zetten. We nodigen u van harte uit om op deze dag een kijkje te komen nemen.
 
Kijk voor meer informatie op www.wscbernheze.nl.
 

app