Agenda

IK BLIJF BIJ JE - Verhalen over trouw(en) en twijfelen
Maandag, 20 Mei 2019, 20:00
Hits : 560

Mathieu BoschDe maand mei staat bekend als de trouwmaand. De maand bij uitstek om naar verhalen over trouw(en) en twijfelen te komen luisteren. Dit kan vandaag als Mathieu Bosch zijn verhaal over de belevenissen als trouwambtenaar komt vertellen in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther.

De afgelopen jaren trouwde hij honderden geliefden, waarvan het gros op kasteel Heeswijk en de Heische Hoeve in Dinther. Dat leverde evenzoveel bijzondere ervaringen op. Een huwelijk is zelden gewoon, standaard of saai. De belevingen en vooral verwachtingen zijn altijd enorm groot. De teleurstellingen gaan daarbij hand in hand. Bij ingestorte taarten, ruziënde exen, het door vrienden verzorgde amateurtoneel, de speech van je tante. Het vergt de nodige inspanning, zo'n trouwdag.

Mathieu Bosch bundelde de vijftig meest bijzondere verhalen in het boekje: Ik blijf bij je.

Een boek met alles over trouwen. Rituelen, gebruiken, bijgeloof, waarschuwingen, aanbevelingen, tips, codes, kledingadviezen, familie, vrienden, kinderen, locaties, huisdieren, paarden, vervoer, leermomentjes, do’s en don’ts, speeches, waarheden en leugens, muziek, pijnlijke stiltes en heel veel liefde.

Niet alleen degene die de ware is of wil worden, maar iedereen die geïnteresseerd is in bijzondere verhalen is van harte welkom in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther. 

Gratis toegang. Wel vooraf aanmelden via www.nobb.nl  of aan de balie van de bibliotheek

Locatie Bibliotheek

app