Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Sint op het kasteel
Van Zaterdag, 23 November 2019
Tot Zondag, 24 November 2019
Hits : 952

Sint kasteel1Op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s. logeert Sint weer op hét Kasteel. En hoe: het belooft een hele nieuwe beleving te worden! Graaf Almericus verwelkomt alle kinderen op de brug: zijn je handen schoon, je schoenen goed gepoetst voor je persoonlijke Meet & Greet met Sint? Maak kennis met dé 2 nieuwe Pieten van Sint op het Kasteel Vlog en Blog!

Kom in feeststemming met de Sinterklaasliedjes van DJ Pïësto. Een heerlijke Snoezelruimte voor de allerkleinsten. Laat je mooiste foto maken en als ware surprise: ontvang een blijvende herinnering als BFF van Sint en Piet! Maar voordat je dit in ontvangst kan nemen, hebben die klunzige Pieten heel veel helpende handjes nodig… Met jullie hulp komt alles vast goed!

De voorverkoop gaat via e-tickets. In het tijdsblok van je keuze, ben je verzekerd van een meet & greet met Sint! Tarief in de voorverkoop: 7 euro voor alle bezoekers vanaf 2 jaar. Alle activiteiten op het kasteel zijn inclusief en je ontvangt een blijvende herinnering van je bezoek aan het kasteel: Vrienden voor altijd! Ben je erbij? Meer info en reserveren via https://www.kasteelheeswijk.com/sint-op-het-kasteel-2019/

Locatie Kasteel Heeswijk

app