Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Beleef de natuur! Wandel mee met de natuurgidsen van IVN Bernheze.
Zondag, 06 November 2022, 10:00
Hits : 256

achter de berg Op zondag 6 november a.s. kunt je meewandelen in de omgeving van het gebied “Achter de Berg”. In het kader van; beleef de natuur dichtbij huis wandel je over de zandpaden door het bos, langs de voedselbosrand, de vijver, het oude zwembad en over de stuifduinenwal een rondje achter de berg.

 Onderweg zul je allerlei natuurverschijnselen tegen komen die bij het mooie jaargetijde van de herfst horen. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is 5 km lang zijn. Trek een paar stevige wandelschoenen aan want om de natuur goed te bekijken gaan we soms van de paden af. De wandeling is prima te doen voor alle leeftijden.

We starten om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein voor ontmoetingsplek de Nistel, Piet Geersdijk 2 in Nistelrode waar u na afloop een lekkere kop koffie kunt drinken.

 De wandeling is toegankelijk voor validen, het terrein is niet geschikt voor rolstoelen/buggy’s. Honden mogen helaas niet mee. U hoeft zich niet aan te melden. De wandeling is gratis en een vrijwillige bijdrage, voor IVN Bernheze, na afloop wordt op prijs gesteld.

 foto: Jan Ruijs 

app