Redactioneel

161218-RvH-Kunst-Zicht-07Als fotograaf ben ik door onze redactie op pad gestuurd om de expositie bij Kunst-Zicht aan de Kerkstraat vast te leggen.

Meteen bij binnenkomst springt direct een groot werk van Rina Hezemans in het oog. Met abstracte lijnen heeft ze Heeswijk-Dinther vastgelegd op een levensgroot doek. Trots laat ze de 'making of' van dit prachtige werk zien op een tablet. In de volgende ruimte vind ik beeldhouwwerk van Aafke Steenhuis. Het nodigt uit om er een paar keer goed omheen te lopen om het goed te kunnen bekijken.

Salam Djaaz vertelt over zijn geschilderde bloemen en hoe die de vergankelijkheid van het leven symboliseren. Ook de prachtige kunstwerken met fotografie van Mohammed Aglah maken indruk. Verder is er werk te zien van Hanan Ageel, Sahel Al Tork en Marianne van Zeeventer. Aan het einde van de expositie wordt mijn aandacht nog getrokken door een donkere ruimte. Als ik binnenkijk zie ik een rij hoofden met slechts een enkel zwak licht beschenen. Dit werk is van Wilma Dollenkamp.

Het is een heel gevarieerde expositie. De volgende expositie is 15 januari as. Van harte aanbevolen!

Meer foto's.

Tekst en foto's: Ronald van Hastenberg

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen