Redactioneel

201001 rva Rita19Na 21 jaar zijn de deuren van Rita's Naaischuurke definitief gesloten. Rita was een begrip, een steun en toeverlaat. In de laatste dagen dat het Naaischuurke nog open was, was het een continue stroom van klanten die nog snel even kwamen.

Ze kwamen om nog snel iets te kopen én om Rita te bedanken voor wat ze in al die jaren voor hen heeft betekend.
Er klonken heel veel goed bedoelde wensen en bedankjes.

Meer foto's.

Een nieuwe tijd geeft nieuwe kansen

Enigszins versneld door corona was het besluit genomen om nu dan echt te stoppen met haar Naaischuurke. Destijds was Rita 6 dagen in de week ’s ochtends open. Dat was mogelijk, omdat de kinderen toen nog op school zaten. Maar buiten de openingstijden om, was Rita nog steeds druk bezig met haar zaak. Er moest genoeg gedaan worden en ze zat nog veel uren achter de naaimachine om haar klanten te helpen. Dat ging zelfs op zondag door.

Vooruitkijken

Rita heeft als gevolg van het besluit nu meer tijd om, samen met haar man, heerlijk te genieten van hun kinderen en kleinkinderen.
Ze willen vaker ‘er op uit’ gaan, waarbij ook het Pieterpad zeker in de planning staat.
Tevens is het huis verkocht en hebben ze een nieuw plekje in Heeswijk-Dinther gevonden.

Dank je wel

Een besluit nemen en uitvoeren is een ding, maar met toch wel een brok in de keel zegt Rita: ‘Ik wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat ik in de afgelopen jaren kreeg. Ik ga jullie missen.’

Tekst: Anja van Aarle

Foto's: Rien van Aarle

Plaats reactie