Redactioneel

201010 jw VoetsGym 18Op 1 juli is Voets-gym in de H.Stokstraat 4 geopend. Harold Voets heeft sinds 2015 een bedrijf dat handelt in fitnessapparatuur en Kelly's passie voor beweging is de combinatie, die geleid heeft tot de opening van Voets-gym.


Kickboksen
Kelly Abbenes is altijd sportief bezig. Bootcamp, kickboksen en yoga behoren tot haar vaste dagelijkse bezigheden. Na haar werk in de thuiszorg volgde ze een fitnesscursus in Nieuwegein en slaagde. Harold en Kelly wonen samen op nummer 16 in de H.Stokstraat, terwijl Harold's bedrijf op nr. 8 is gevestigd.

Drie panden in de H.Stokstraat
Harold: " Dat we nu in dit pand zijn gevestigd is trouwens niet vanzelfsprekend. We waren al langer op zoek naar een geschikte ruimte. Bij de oude Coop en de St.Willibrorduskerk hebben we geïnformeerd. Dat was ver boven ons budget. Maar toen M.T.C . hier vertrok, was de keuze snel gemaakt. Woning, opslagruimte van de fitnessapparatuur en de gym binnen een straal van 100 meter. Ideaal."

Opening uitgesteld
Eigenlijk was de planning op 1 febr. van start te gaan. Maar de vergunning was nog niet rond; 15 maart was toen de planning. Maar coronamaatregelen stonden dat in de weg. Toen werd 1 september officieel de datum waarop sportcentra weer konden openen. Onze branche organisatie N.L.Actief heeft fiks aan de bel getrokken bij het RIVM en toen mochten de sportcentra al op 1 juli van start gaan.  Meer foto's.

Van sporten word je blij
Kelly: "Op het gebied van fitness, voeding en een gezonde lifestyle krijg je bij ons een passende individuele begeleiding. We werken met een app, waarop je alle info kunt vinden. Maar wij zijn ook horecakinderen. Gezelligheid,! je thuis voelen en aandacht voor elkaar en een glimlach horen daar ook bij. Sporten maakt je blij."
Verdere info:  http://voets-gym.nl/

Tekst en foto's: Jacques Worms

 

Plaats reactie