Redactioneel

211004 EM zwerfboekendag 6Op woensdag 6 oktober is weer de Nationale Kinderzwerfboekdag. Een dag om te vieren dat d.m.v. zwerfboeken heel veel kinderen blij gemaakt kunnen worden met mooie verhalen en avonturen. In Nederland zijn nu al meer dan 4500 kinderzwerfboekenstations. Al deze stations samen hebben de doelstelling om deze week met zijn allen 100.000 kinderboeken te laten zwerven.

211004 EM zwerfboekendag 5Ook Kinderzwerfboekstation bij r.t.-praktijk de Schatkist op Meerstraat 9 in Heeswijk-Dinther doet mee! Iedereen kan daar op 6 oktober kinderboeken voorzien van een zwerfsticker en het in het station leggen, zodat het boek kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur! Natuurlijk mag iedereen ook een leuk boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen!

211004 EM zwerfboekendagIn het Zwerfboekenstation zullen die dag een flink aantal spik-splinter-nieuwe kinderboeken liggen die gesponsord zijn door verschillende bedrijven. Er is aanbod voor alle leeftijdsgroepen!
Doe jij ook mee!
Voor meer informatie www.kinderzwerfboek.nl

Tekst en foto's: Esther Mollema

 

Plaats reactie