Dorpsnieuws

150909Lenny KuhrVrijdag 11 september 2015 verschijnt het eerste boek van Lenny Kuhr, Gekust door de eeuwigheid, reis naar een ruimer bewustzijn uitgegeven door Dabar-Luyten.De presentatie vindt plaats in Boekhandel Berne te Heeswijk

Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

Lenny Kuhr werd al jong beroemd toen zij in 1969 het Eurovisie Songfestival won. Tot op de dag van vandaag treedt zij op in Nederland en België. Haar repertoire heeft zich verdiept naarmate zij dieper in zichzelf afdaalde. Dit boek is de neerslag van dat proces: een rijke bron van spirituele inzichten en wijsheid, en een inspirerende gids voor ieder die de innerlijke weg wil gaan.

Lenny: Ik vertel in dit boek hoe mijn proces is verlopen en wat ik onderweg aan inzichten kreeg. Ik hoop dat ik de lezers hiermee van dienst kan zijn op hun weg naar de plek waar we allen één zijn. Hoe zuiverder ons verlangen is en hoe meer we zijn toegewijd, hoe intenser onze ervaringen zullen zijn. Op een dag voelen we echt de eenheid. Die eenheidservaring vormt een nieuw begin en zal gaandeweg alle mogelijke lagen van ons bewustzijn en heel ons leven doordringen.

Lenny heeft rabbijn Awraham Soetendorp, haar eerste spirituele leraar,

uitgenodigd om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Datum: Vrijdag 11 september 2015

Plaats: Boekhandel Berne, Abdijstraat 53, 5473 AC Heeswijk

Aanvang: 12.30 uur (inloop 12.00 uur)

Pogramma: Welkom door de ceremoniemeester Rob Frank

Inleiding door Hein Stufkens

Rabbijn Awraham Soetendorp ontvangt het eerste exemplaar en houdt een korte lezing

Lenny Kuhr vertelt en zingt (begeleiding Cor Mutsers)

Signeersessie en nazit

Entree: De entree is gratis, reserveren gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen