Dorpsnieuws

150909Markvan de_Veerdonk

Op zaterdag 12 september speelt Mark van de Veerdonk zijn voorstelling ‘TOF’ in Natuurtheater de Kersouwe.

‘Lekker thuis’. Zo noemt de in Heeswijk geboren cabaretier Mark van de Veerdonk het openluchttheater de Kersouwe in Heeswijk. Vanaf 1988 heeft de cabaretier al zijn programma’s in de Kersouwe gespeeld. Zaterdag, 12 september, aanvang 21.00 uur, entree € 17,50

Genoeg gezeurd
Zijn nieuwe show gaat over de dagelijkse (on)mogelijkheden. De cabaretier heeft schoon genoeg van al dat gesomber. De een moet zijn huis verkopen om zijn hypotheek te kunnen betalen, de ander komt zijn vrouw tegen op een datingsite, - allemaal heel erg - maar waarom moet iedereen zo doorzaniken over al dat klein leed? Spreek je iemand dan gaat het binnen de kortste keren over zijn vastgelopen afritsrelatie, die onleesbare IKEA montage-instructie of andere mislukte mensdaden tegen de misselijkheid. Om over de crisis nog maar te zwijgen. Volgens de Brabantse cabaretier is er onderhand genoeg gezeurd. Hoogste tijd voor heel veel grappen.

Hilarische avond
TOF is cabaretvoorstelling nummer 14 van de Brabander. Een dubbele zevenklapper want het wordt weer tweemaal 50 minuten verbaal vuurwerk vol onverwachte grappen, belachelijke anekdotes en onmogelijke verdraaiingen. Uiteraard heeft Mark zijn improvisaties over de lokale actualiteit weer Veerdonkiaans goed voorbereid. Centraal staat ook nu een ingenieus decorstuk, waar hij in, op en deze keer ook onder speelt. Nee, geen telefooncel, toilet of halve oldtimer, maar iets heel anders. Wat? Nou, het is in ieder geval uit de hand gelopen én TOF. Kortom, weer een hilarische avond waarin een volstrekt nieuw defilé aan verzwikte gedachtes en knotsgekke grappen over het podium trekt: Het handelsmerk van de Braboriginal Van de Veerdonk. Kom kijken en lach je een scheur in de broek! Of was het toch andersom?
Kaarten voor deze voorstelling op 12 september a.s. zijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk en bij Uitpunt Veghel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen