Dorpsnieuws

150913Theo van_Duren_Sergio_Boutkan1Extra BRUG over de toekomst van Bernheze.

Het politiek café BRUG zal een extra editie besteden aan de toekomst van de gemeente Bernheze, waarover de gemeenteraad op 1 oktober zal beslissen.

In een discussie zullen fractieleiders van politieke partijen elkaar en het publiek proberen te winnen voor hun standpunt inzake zelfstandig blijven, opsplitsen of fuseren. Deze bijzondere aflevering van BRUG begint om 16.00 uur op zondag 20 september in CC Nesterlé in Nistelrode.

Naast deze discussie bevat het programma nog gesprekken met de eerste burgemeester van Bernheze, J. van Gorp en de huidige, M. Moorman. Ook wordt gesproken met gedeputeerde A. Spierings, die gemeentelijke herindeling in haar portefeuille heeft.

De column wordt verzorgd door Theo van Duren, die zelf aan de wieg stond van de perikelen rond de herindeling in Landerd. Ook de Dintherse troubadour Henk Habraken zal zijn visie op het onderwerp op eigen wijze geven. De muzikale omlijsting is van Wesley van Bergen en het slotwoord is gewoontegetrouw aan Ad van Schijndel. BRUG wordt gepresenteerd door Annemieke van der Aa en Hans Lakwijk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen