Dorpsnieuws

thumb Vivaan logoWij vragen een IT specialist met office 365 implementatie kennis voor SchuldHulpMaatje Bernheze.

Over de organisatie: SchuldHulpMaatje Bernheze is een vrijwilligersorganisatie die mensen begeleidt die in financiële problemen zitten (schulden). Dit doen we in nauwe samenwerking met de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Korte omschrijving werkzaamheden: Het binnen office 365 opzetten van een sharepoint infrastructuur zodat binnen de club gemakkelijk informatie en documenten uitgewisseld kunnen worden. Te denken valt aan gescheiden omgevingen voor het bestuur, de coördinatoren en de schuldhulpmaatjes. Autorisatie schema is hierin heel belangrijk. Nadat de structuur is vormgegeven het ook echt binnen office 365 implementeren en instructie geven aan de verschillende soorten gebruikers. Het uitvoeren van eenvoudige beheerstaken en dit langzaam overdragen aan een vrijwilliger van ons zodat op langere termijn de dag en dagelijkse beheerfuncties kunnen worden uitgevoerd door eigen mensen en door de specialist de functie van helpdesk cq tweede lijnsondersteuning kan worden ingevuld.

Gevraagd wordt: Iemand met kennis van office 365 en met name bekendheid in het opzetten en beheren van sharepoints infrastructuur.

Geboden wordt: Mooie gelegenheid om het hele traject van ontwerp tot implementatie en beheer uit te voeren als leertraject in een kleine omgeving.

Werktijden: In onderling vast te stellen.

Aannameprocedure: Gesprek met voorzitter bestuur over vervolg.

Wilt u reageren? Dit kan via Vrijwilligerspunt Bernheze.

tel: 0412-474851, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website www.vivaan.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen