Dorpsnieuws

20092015Belfontis trioExclusief avondconcert “Waterloo muzikaal verbeeld” in de 18e -eeuwse salon van Kasteel Heeswijk, zondagavond 27 september 2015 20.00 uur

Dit concert, in samenwerking met het Amsterdamse Museum Geelvinck-HinlopenHuis, is de opmaat van het Amsterdamse Internationale Pianoforte Festival. Talloze bekende en onbekende fortepianisten uit de hele wereld komen hiervoor naar Nederland. De Japanse fortepianiste 20092015Pianoforte www.kaoruplaysfortepiano.com  en het internationale Belfontis Trio brengen het programma “Waterloo muzikaal verbeeld”. op en rond de Broadwood vleugel in de Portrettensalon van Kasteel Heeswijk. U hoort muziek van componisten die zijn geïnspireerd door de Slag bij Waterloo (1815), die dit jaar wordt herdacht.

Het Belfontis Trio wordt gevormd door Heleen Hulst (viool), Nina Hitz (cello) en Kaoru Iwamura (fortepiano).

 

 

20092015 acteur_Guy_SonnenSpeciale gast is de acteur Guy Sonnen (tekst & zang).

Het concert begint om 20:00 uur. Daaraan voorafgaand is er gelegenheid voor een diner, of een combinatie van een diner met een rondleiding in Kasteel Heeswijk. Kaartverkoop en reserveringen gaan via www.geelvinck.nl . Meer informatie over het programma op www.kasteelheeswijk.nl .

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen