Dorpsnieuws

151010-pvz-Badminton100 8VOORKANTOm daar achter te komen start badmintonvereniging BC Argus met de instap-weken. Iedereen die belangstelling heeft krijgt gratis 4 weken les en uitleg over de spelregels. Klik hier voor de foto's:

Een mooie kans om kennis te maken met deze snelle racketsport. En voor een racket en shuttle wordt gezorgd.

Instap-weken
En dus ging ik maandagavond maar eens een kijkje nemen in de sportzaal van Bernrode. Het is druk met recreanten maar er wordt ook competitie gespeeld deze avond, tegen Maas shuttles uit Vught. Er heerst een ontspannen sfeer. Ruben Kamphorst komt even op het bankje zitten, heeft last van zijn enkel. ‘’Hij heeft ook competitie gespeeld,’’ maar nu even niet, want ik heb het druk met mijn studie bedrijfskunde MER.’’ Even later staat hij al weer op de baan. Ook Mike Voets komt even een praatje maken, hij is ook al heel lang lid,’’ sinds kort spelen we niet alleen in de Zaert maar ook hier en dit is ook een prima locatie’’. Zijn vrouw Danny zit in het bestuur van Argus.
De nieuwelingen kunnen meedoen als ze willen en worden uitgedaagd om er flink tegen aan te gaan.
BC Argus
De badmintonclub is een actieve vereniging met 24 jeugdleden en 56 senioren die lid zijn.
Voorzitter Hans Barten:’’ Een hechte club met veel trouwe leden en die zich ook nog inzetten voor de vereniging,Christ van den Boogaard bijvoorbeeld, is al meer dan 30 jaar lid van onze club. Hij heeft de afgelopen jaren honderden leden, jong en oud les en training gegeven, maar vooral plezier in deze snelle racketsport bijgebracht, maar gaf te kennen dat hij wilde stoppen en dat respecteren wij, in juli hebben we hem tot ere-lid benoemd. Na de vakantie zijn er drie nieuwe jeugdbegeleiders begonnen en ook de senioren hebben een nieuwe trainer gekregen om de nieuwelingen wegwijs te maken en om er plezier in te krijgen’’.

Foto’s :Paul van Zoggel
Tekst: Wilma van Zoggel

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen