Dorpsnieuws

VVV-logoVestiging in Heeswijk-Dinther sluit 28 oktober.                        Nieuwe koers VVV in gemeente Bernheze. In samenspraak met de gemeente Bernheze gaat VVV Noordoost-Brabant een nieuwe, eigentijdse, invulling geven aan hun gastheerschap in Bernheze.

De huidige VVV vestiging in Raadhuisplaza in Heeswijk-Dinther zal worden vervangen door meerdere VVV agentschappen die, verspreid over de gemeente, bijvoorbeeld bij recreatieve- of horeca ondernemers worden gehuisvest.

Wat de beste locaties hiervoor zijn wordt momenteel onderzocht. Zo wordt op een nieuwe wijze ingestoken op versterking van gastheerschap, die past bij de vraag van de moderne klant en de ambities van Bernheze. De vestiging in Heeswijk-Dinther sluit woensdag 28 oktober haar deuren.

Daarnaast wordt sterk ingezet op de netwerkrol van de VVV binnen de gemeente Bernheze en regio De Maashorst. Die rol wordt ingevuld door een speciaal hiervoor benoemde coördinator. Belangrijk uitgangspunt is dat nauw wordt samengewerkt met recreatie ondernemers en organisaties waaronder de Toeristisch Recreatieve Vereniging Bernheze.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen