Dorpsnieuws

11112015Intocht Sinterklaas“Hij komt, hij komt”. Het is weer bijna zover…Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goed Heilig man ook dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther.

Dit bezoek zal plaats vinden op zondag 15 november. Ook zijn Pieten zullen dit jaar weer niet ontbreken. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zullen deze zondag om 14.00u vertrekken vanaf het kerkplein in Heeswijk. Vanaf daar zal de route als volgt zijn:

Hoofdstraat, Abdijstraat, het pad tussen Laverhof en Bernrode, Zijlstraat, Abt Neefstraat, Clemens van den Bergstraat, Koorstraat, Donkeren Dijk, Julianastraat, Torenstraat naar het kerkplein in Dinther. Hier zal de Sint ontvangen worden. We gaan er ook dit jaar vanuit, dat er weer veel kinderen langs de route en op het kerkplein in Dinther zullen staan, om de Sint een warm welkom te heten!


Na het ontvangst van de Sint op het kerkplein, is iedereen welkom in het Cultureel Centrum naast de Dintherse kerk. In het Cultureel Centrum zullen de Sint en zijn Pieten uitgebreid de tijd nemen om met alle kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en andere belangstellenden op de foto te gaan. Vergeet je fototoestel dus niet, zodat er een mooie gezinsfoto met Sinterklaas gemaakt kan worden!
De Sint en zijn Pieten zullen er voor gaan zorgen dat het ook daar nog een gezellig feestje wordt! Wij hopen jullie zondag 15 november allemaal te mogen begroeten!
De intocht van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door de Jumbo, Ondernemersbelang HD en Oranje Comité Heeswijk-Dinther.
Voor eventuele wijzigingen in het programma en de foto’s die tijdens de intocht gemaakt worden, kunt u de website http://www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl  raadplegen.

De organisatie beroept zich op het recht om van de geplande route af te wijken als hiertoe zich de noodzaak voordoet.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen