Dorpsnieuws

Aadje Piraatje_15-16Vorig jaar heb je al kennis kunnen maken met Aadje Piraatje. Dit ondeugende piraatje kreeg namelijk zijn eigen Fairtrade serviesje en dit serviesje was te winnen met een kleurwedstrijd van de Wereldwinkel.

Nu komt Aadje Piraatje op 29 november naar CC de Pas in Heesch om daar het Sinterklaasfeest te vieren. Wil jij daar ook bij zijn? Kom dan naar de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. Tot en met 24 november maak je daar, bij aankoop van een chocoladeletter of reep chocolade, kans op gratis toegangskaarten voor de voorstelling. Hoe mee repen je koopt, hoe meer kans dat je maakt!

(h)Eerlijke chocolade

Speciaal voor het Sinterklaasfeest heeft de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther chocoladeletters en letterrepen ingekocht. Daarnaast zijn er (h)eerlijke chocoladerepen te koop van Tony Chocolonely. Chocola is voor iedereen! Voor jou, je kinderen en kleinkinderen. Én voor de cacao- en de suiker-boeren. Zij verkopen hun product tegen eerlijke handelsvoorwaarden. Dat geeft hen meer zekerheid en een goede prijs. Zij besteden de fairtrade ontwikkelingspremie bijvoorbeeld aan nieuwe wegen, schoolgeld voor de kinderen of nieuwe gereedschappen.

Win kaartjes voor het theater

Op zondag 29 november komt Aadje Piraatje naar Heesch. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor de voorstelling moet je dan wel een kaartje kopen. Leuker is natuurlijk als je er met je ouders en broertjes en zusjes er gratis naar toe mag! Met de aankoop van een chocoladereep of letter in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther maak jij kans op gratis kaarten! Met de winnaar wordt uiterlijk 27 november contact opgenomen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen