Dorpsnieuws

160110-RvH-Zaalhockey-voorpaginaMaar liefst 56 wedstrijden werden op zondag 10 januari tussen 9 en 18 uur gespeeld in de sporthal van Bernrode.

28 E-teams uit Berlicum, Heesch, Rosmalen, Schijndel en Heeswijk-Dinther komen 3 zondagen op rij tegen elkaar uit met spelers in de leeftijd van 6 tot 10 jaar . Rob Dortmans: "Ze spelen 2 wedstrijdjes van 20 minuten achter elkaar, 5 tegen 5 en dat is pittig: aan de rode gezichtjes te zien hebben ze het dan echt wel gehad!"

Meer foto's.

Samen met Rianne Daandels en Carmen van den Boom organiseert Rob Dortmans het toernooi. De tijdsplanning in de zaal wordt strak in de gaten gehouden door Olaf Ketelaars en Matthijs van Cleef: zij zorgen ervoor dat de wedstrijden op tijd starten en niet uitlopen. De coaches van de teams fluiten de wedstrijden. Door samen de schouders eronder te zetten, leert de jongste jeugd in de winterstop wat het is om zaalhockey te spelen. Het oliebollentoernooi in Schijndel was op een klein veld en in sporthal Bernrode leren ze hoe het is om in een grotere zaal te spelen. Voor ze het weten start de veldcompetitie weer!

Het zaalhockeytoernooi wordt vervolgd op zondag17 en 24 januari 2016 in de sporthal van Bernrode in Heeswijk-Dinther. Leuk als je komt kijken!

Voor meer persinformatie:

Hockeyclub HDL, Anja Bekkers, T. 0413 - 22 99 67, E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst: Anja Bekker, Hockeyclub HLD
Foto's: Ronald van Hastenberg
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen