Dorpsnieuws

Logo Stichting_RANJA18 juni organiseert Stichting RANJA voor heel Bernheze al weer de 18e Roefeldag. Je kunt je samen met een groepje inschrijven vanaf 11 april. Zorg dat je dit voor 23 april hebt gedaan!

Roefelen is het Vlaamse woord voor kennismaken met, onderzoeken of ontdekken van iets nieuws! De Roefeldag is voor kinderen van de groepen (6), 7 en 8 van de basisschool en ook speciaal onderwijs. Tijdens de Roefeldag mogen jullie een kijkje nemen bij allerlei bedrijven of instellingen. Zo zien jullie van dichtbij waar volwassenen werken. Vaak mag je iets actiefs doen, maken of meehelpen.

18e RoefeldagVia de website van Stichting Ranja www.stichting-ranja.nl kunnen jullie je inschrijven voor de Roefeldag. Je schrijft je in met een groepje van 4 kinderen. Je geeft de namen door van alle kinderen uit je groepje en kiest een leuke groepsnaam. Ook mag je aangeven welke 5 categorieën van bedrijven jullie graag willen bezoeken.

Ieder groepje wordt begeleid door één volwassene. De begeleider blijft bij jullie groepje en brengt jullie met de auto naar de verschillende bedrijven.

Schrijf je dus snel in en hopelijk zien we jullie op 18 juni.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen