Dorpsnieuws

LHC -VV_HeeswijkAl na 2 minuten keek Heeswijk tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Lars Remans, daarna waren de bezoekers 88 minuten lang de bovenliggende partij en kregen verschillende goede kansen maar het team van Marc vd Ven wist slechts 1 keer te scoren via Wouter van Dijke.

Ook in de verlenging bleven de blauw-witten veruit de betere, maar Sala Saadan was de enige die nog wist te scoren. In de slotfase tegen 10 man van LHC werd voor de 3e keer de paal geraakt, maar doelpunten vielen er niet meer.

Ondanks een uitstekende wedstrijd is het seizoen voorbij voor de Heeswijkers. Op dit moment heerst dus vooral het gevoel dat er nog meer had ingezeten, maar uiteindelijk mag het team van Dijkhoff en Viking entertainment terugkijken op een prima seizoen! Spelers en staf bedanken de supporters die ook in Zuid-Limburg weer in grote getalen aanwezig waren voor hun geweldige steun!