Dorpsnieuws

Nieuwe RABOOp 6 juni start de verbouwing van ons kantoor aan Plein 1969 in Heeswijk-Dinther. Om de dienstverlening op het kantoor in Heeswijk-Dinther nog beter in te vullen en aan te laten sluiten bij de behoeften van onze klanten, wordt het kantoor verbouwd.  
Wij verbouwen het kantoor tot een ontmoetingsplek waar u in een prettige sfeer uw bankzaken kunt bespreken. Een kantoor dat meer past bij deze tijd, maar wel uw privacy garandeert.
 
Twee dagen gesloten en daarna een feestelijke (her)opening.
Tijdens de verbouwing blijven wij gewoon open tijdens de reguliere openingstijden en de geldautomaat blijft beschikbaar. Op 28 en 29 juni sluit het kantoor zodat we de laatste hand kunnen leggen aan de verbouwing waarna we op vrijdag 30 juni feestelijk heropenen. De geldautomaat en de sealbagautomaat blijven gedurende de hele verbouwing beschikbaar.
 
U bent van harte welkom om op vrijdag 30 juni een kijkje te komen nemen. Onze adviseurs zijn vanaf 11.00 uur aanwezig om u rond te leiden. Ook staat er de hele dag een hapje en een drankje voor u klaar.
 
Automaten
Contant geld opnemen kan voortaan iedere dag van 06.00-23.00 uur. Omdat wij veiligheid voorop stellen, sluiten wij ’s nachts het halletje en is de geldautomaat gesloten.
De muntrolautomaat wordt niet meer teruggeplaatst. Indien u wilt beschikken over muntrollen, dan kan dat op bestelling of bij het dichtstbijzijnde kantoor aan de Schoonstraat 1 in Heesch.
Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via (0412) 45 77 77 of loop binnen op het kantoor. Onze medewerkers staan u graag te woord.
 
Met vriendelijke groet,
Ronald van Hintum
Directeur Particulieren en Private Banking
Rabobank Oss Bernheze
 
Planning
6 juni start verbouwing 2
8-29 juni kantoor gesloten, geldautomaat wel beschikbaar
30 juni heropening kantoor
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen