Dorpsnieuws

harmonieorkest op concours te Enschede Custom17 11 12Op zondag 12 november heeft het harmonieorkest van Muziekvereniging Servaes uit Dinther tijdens het muziekconcours in Enschede, uitkomend in de 2e divisie, de 1e prijs behaald. Een perfecte bekroning van maanden oefenen en repeteren. Na een succesvolle generale uitvoering bij het Jumbo Muziek Festival, viel het harmonieorkest voor de tweede week op rij opnieuw in de prijzen.

 Na een voorbereiding van een half jaar moest het zondag in de prachtige concertzaal van Muziekcentrum Enschede gebeuren. De Dintherse harmonie wilde onder leiding van onze bevlogen dirigent Adri Verhoeven pieken op het juiste moment. En dat is gelukt! Een 1e prijs is natuurlijk een prachtig resultaat. Maar het resultaat krijgt extra glans, als we bekijken met hoeveel plezier en beleving we dit als team hebben bereikt. Hiermee is voor ons harmonieorkest een stevige basis gelegd voor de komende jaren. Vol vertrouwen gaan we ons inzetten om deze lijn vast te houden en te bouwen aan een sterke topranking in de 2divisie .

Wilt u meer weten over Muziekvereniging Servaes of wilt u vriend of sponsor worden, bezoek dan onze website www.st-servaes.nl of neem contact op met de vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen