Dorpsnieuws

VivaceZondag 24 december, van 12.00 uur tot 13.00 uur, verzorgt koor Vivace het koffieconcert op Kasteel Heeswijk.  Dit concert staat in het teken van Kerst en Vivace uit Heeswijk-Dinther zal een groot deel van haar kerstrepertoire zingen, aangevuld met nieuwe stukken, zoals bijvoorbeeld het prachtige Franse lied uit de 13de eeuw “Entre le Boeuf en l’Ane Gris”.

Ook zullen de Jingle Bells en de Silver Bells klinken op deze dag. Mary’s Little Boychild ( van J. Hairston) wordt gewiegd en omdat het 24 december is mag “On Christmas Night ( van D. Wilcocks) niet ontbreken.

De zangblokjes van koor Vivace worden afgewisseld met pianospel van onze enthousiaste dirigent en pianist: Rein Boeijen. Het volledige programma vindt u ook op de site van kasteel Heeswijk ( www.kasteelheeswijk.nl  ).

U bent van harte welkom op 24 december om 12.00 uur op Kasteel Heeswijk. De entree bedraagt € 10,- en is gratis met een museumjaarkaart, de jaarkaart van het Brabants Landschap en vrienden van Kasteel Heeswijk. Kinderen ( van 4-12 jaar) € 6,-, rolstoelers €6,-.

Voor meer informatie over het koor, kijkt U op: www.vivace-heeswijk-dinther.webklik.nl  .

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen