Dorpsnieuws

171213 wvdl Rodenburg RvStaten17VOORKANT Woensdag 13-12 kwam eindelijk de uitspraak .  We kunnen nu definitief aan de slag!  De enige toewijzing was een aanpassing van de regeling van de waterberging.
In een volle zaal konden wethouder Peter van Boekel en projectleider Thijs van Kessel met veel gelukkige burgers toasten op de start van het bouwen.

 

Meteen vanavond werd het eerste contract getekend door Hanneke Kézer en Coert van Steenbergen.  De gemeente heeft extra mensen ingehuurd om waar nodig nog voor nieuwjaar contracten en andere zaken te kunnen regelen.  De kopers krijgen nu de verkoopovereenkomst op schrift thuisgestuurd en die moet dan, in principe, binnen twee weken ondertekend worden teruggestuurd.  Daarna heb je een half jaar om de financiering en andere zaken definitief in orde te maken.  Vragen kun je stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen rond duurzaamheid.  Want dat leeft natuurlijk ook bij veel mensen die nu gaan bouwen.

Tekst: Antoon Verhaak
Foto's: Wim van der Lubbe

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen