Dorpsnieuws

AtelierrouteDe voorbereidingen voor de 4e Bernheze Atelierroute zijn al in volle gang. Op maandag 2 april (2e paasdag) en zondag 8 april 2018 zetten 27 professionele amateurkunstenaars uit Bernheze hun atelier open voor geïnteresseerde bezoekers. Elke deelnemende kunstenaar heeft een gast-kunstenaar uitgenodigd bij hem/haar te exposeren tijdens de Bernheze Atelierroute.
Daardoor wordt het aanbod van kunst nog groter en aantrekkelijker voor de bezoekers. Ook hebben een aantal nieuwe kunstenaars zich aangemeld. Als bezoeker zult u verrast worden door de grote diversiteit aan kunstvormen die getoond worden zoals; schilderen, tekenen, keramiek, glas, hout, steen, metaal, brons, siersmeden, installaties, mozaïek, etc. Ook dit jaar is er tijdens de open atelierroute een centrale overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars te bezichtigen in “de Pas” in Heesch. Belangstellenden kunnen zo alvast een eerste indruk krijgen van wat er zoal bij de exposanten thuis te zien zal zijn.
Deze overzichtstentoonstelling zal feestelijk worden geopend ná de onthulling van het nieuwe kunstwerk bij de fietstunnel Menzel, aan de poort van “de Maashorst, i.s.m. de Gemeente Bernheze.
 
Noteer bovenstaande data alvast in uw agenda en houd de Mooi Bernhezekrant de komende weken in de gaten. Hierin zullen telkens een paar kunstenaars aan u worden voorgesteld. Bent u geïnteresseerd? Neem alvast een kijkje op onze website www.atelierroutebernheze.nl 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen