Dorpsnieuws

Marlies Lennings Hendriks met burgemeesterMarlies Lennings- Hendriks is donderdagmorgen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar inzet vanaf 1987. Vanaf toen is zij vrijwilliger bij IVN Bernheze. Zij heeft allerlei functies vervuld, waaronder die van bestuurslid. Een belangrijke verdienste binnen de IVN Bernheze is haar bijdrage binnen de Florongroep.
Marlies Lennings met Fred en kl.kinderenDe Florongroep inspecteert en inventariseert de bermen van de wegen van Bernheze. Vanaf 2006 tot heden is zij bestuurslid van Stichting Meierijsche Museumboerderij Heeswijk-Dinther. Zij is kartrekker van diverse educatieve kinderprojecten. Daarnaast onderhoudt zij de contacten met regionale culturele marktplaatsen en werft zij vrijwilligers. In het verleden was zij vrijwilliger binnen Natuurtheater ‘De Kersouwe’. Zij was onder andere betrokken bij het succesvolle klassentheater.
Zowel zij als haar man waren volledig verrast toen burgemeester Marike Moorman - met de gewaarschuwde aanhang - aan huis aanbelde. 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen