Dorpsnieuws

meld je aan voor de tweede editie running dinnerHoud je van koken, lekker eten en nieuwe mensen ontmoeten? Dan is het 'Running Dinner' echt iets voor jou! Een gezellige culinaire activiteit waarbij elk gerecht aan een andere tafel in een ander huis wordt geserveerd. Alle deelnemende koppels maken een gerecht (voor-, hoofd- of nagerecht) en serveren dit bij hen thuis aan vier gasten.

Er is ruim voldoende tijd om te genieten van het eten en nog even na te tafelen.

Op zaterdag 5 oktober komen we om 18.30 uur samen bij De Toren voor een welkomstborrel en een amuse. Vervolgens springt iedereen op de fiets op weg naar de eerste locatie voor het voorgerecht. Op een vooraf afgesproken tijd verspreiden de koks en de gasten zich over een van de andere adressen waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. En vervolgens nogmaals voor het nagerecht wat weer door een ander koppel wordt bereid. Zo zit je drie keer met een verschillend gezelschap aan tafel (waarbij  je zelf een gerecht hebt gekookt) en kom je misschien mensen tegen die je nog niet kent.

Na afloop is er nog gelegenheid om met zijn allen gezellig na te borrelen in De Toren. De recepten en ingrediënten (incl. bijpassende wijnen)  worden door de organisatie samengesteld en verzorgd. Gerechten zijn niet erg ingewikkeld en dus voor iedereen te bereiden. In geval van nood is er een 'kook hulplijn'.

Kosten bedragen € 35,- per persoon.  Aanmelden kan tot dinsdag 10 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Voorwaarde is wel dat je op maximaal 10 minuten afstand fietsen van De Toren woont!

Woon je wat verder weg? Geen nood! Zoek een partner die samen met jou mee wil doen aan het running dinner en die wel binnen 10 minuten fietsen van De Toren woont. Heb je nog vragen, bel gerust met Ardith Manders 06-51263021.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen