Dorpsnieuws

Foto Prins en adjudantTijdens een spetterende avond op de eerste Night of the Prince(ss) en heus galafeest is Prinses Heidi d’n Urste onthult als heerser van Snevelbokkenland en de Zandkruiers. Prinses Heidi Juyn woont met haar man Tino van Gaal in Dinther en hebben twee kinderen, Jenna en Job.

Jong en oud kent Heidi van haar Zwemschool ’t Geburgt, die ze al heel wat jaren geleden overnam van haar vader. Ook is Heidi actief als vrijwilliger bij EHBO St. Rafaël. Daarnaast is ze bestuurslid bij de tennisvereniging en draait daar ook regelmatig bardiensten

Als haar persoonlijk adjudant heeft Prinses Heidi gekozen voor haar allerbeste vriendin Mariëlle van Lankveld. Mariëlle woont in Heeswijk met haar man John Strik en hun kinderen Jonas en Pepijn. Ze werkt als praktijkondersteuner bij het GGZ en is als vrijwilliger actief achter de bar bij de Kersouwe en de fanfare St. Willibrord.

Al weken heeft de onthulling het dorp in zijn greep gehad. Tijdens het 11/11 bal werden er 22 verdachten bekend gemaakt. Uiteindelijk waren er tijdens de Night of de Prince(ss) nog 5 verdachten over, waaronder Heidi Juyn. Tijdens een songfestivalachtige show werd bepaald wie de beste Prins(es) Carnaval zou zijn. Het was een spannende finale, maar uiteindelijk werd toch Prinses Heidi onthuld. Met hun motto “Wij springe in ’t diepe en laote oe nie verzuipe” gaan zij een spetterende carnaval tegemoet.

Plaats reactie