Dorpsnieuws

Harmonie StServaes Op zondag 9 februari 2020 organiseert Muziekvereniging Servaes om 10.30 uur een jeugdconcert  in de Muziekfabriek, Abdijstraat 53 in Heeswijk

Tijdens deze muzikale ochtend zal veel jong muzikaal talent op het podium staan.Bijzonder aan deze ochtend is dat meerdere jeugdorkesten en jeugdslagwerkgroepen uit de regio hun klanken laten horen. Het opleidingsorkest ‘The Musicmakers’ van Muziekvereniging Servaes uit Dinther trapt het programma af. Vervolgens is het de beurt aan de slagwerkroep van Sint-Michielsgestel. Het opleidingsorkest ‘Da Capo’ uit Hedel heeft vervolgens een mooi repertoire voor u in petto. Daarna zullen de slagwerkers van ‘The (young) drumkids’ uit Dinther hun swingende klanken laten horen. Blokfluitgroep ‘BLINK’ uit Dinther en de Blazersklas uit Sint-Michielsgestel showen daarna hun muzikaliteit. Last but not least, is het de beurt aan het leerorkerst uit Sint-Michielsgestel. Als klap op de vuurpijl wordt deze muzikale ochtend door alle jonge muzikanten afgesloten met een gezamenlijk optreden inclusief een verrassend bijbehorend toneelstuk.

Het jeugdconcert vindt plaats in het verenigingsgebouw ‘De Muziekfabriek’, Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Jong en oud is van harte welkom om naar al deze jonge talenten uit de regio te komen luisteren. De toegang is gratis.

Plaats reactie