Dorpsnieuws

meesters1Zomerexpositie van 31 juli t/m 20 sept. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 13.00-17.00 uur. Omdat onze Galerie ruim en groot is kunnen we u veilig ontvangen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM!   In deze zomerexpositie hebben we, naast prachtig nieuw werk van onze vaste kunstenaars, ook ruimte gemaakt voor diverse nieuwe kunstenaars.

Wij denken dat we in deze ietwat lastige tijd, een veilige en vooral een prachtige expositie met een grote diversiteit aan kunst hebben samengesteld.

Loop gerust eens binnen om rond te kijken; we vertellen graag over het werk en de kunstenaars! Op de zondagen is er steeds een kunstenaar aanwezig om uw vragen te beantwoorden over zijn/haar werk.

Tijdens deze expositie worden op 8 augustus, 22 augustus en 5 september, door Rein van der Eerden GLASFUSING workshops gegeven! U kunt natuurlijk zelf een glasobject maken (inschrijven via contactformulier) of  eens een kijkje komen nemen en ontdekken hoe een glaskunstwerk gemaakt wordt!

SCHRIJF JE IN > https://www.google.com/url?q=

 

 

Plaats reactie