Dorpsnieuws

HDL Algemeen voorzitter Camiel Aarts en voorzitter Technische Commissie Freddy Lennings zijn benoemd tot “Lid van Verdienste” van hockeyclub HDL. Na vele jaren inzet voor de club hebben zij het stokje over gedragen. Rob Dortmans is nu de nieuwe voorzitter van de club en de taken van Freddy Lennings zijn overgenomen door Monique Boskamp.

Bij de frisse wind die er nu in het bestuur zal waaien, hopen de bestuursleden toch af en toe nog advies te mogen vragen aan Camiel en Freddy. Want door het vertrek van hen verliest Hockeyclub HDL veel clubervaring.

Camiel Aarts is al vanaf 1999 actief binnen hockeyclub HDL. Eerst alleen als speler, later ook nog als coach en trainer ( o.a. voor  zijn dochters ), als inval-scheidsrechter en de laatste 7 jaar als algemeen voorzitter. Tijdens zijn voorzitterschap was hij mede verantwoordelijk voor de aanleg van het kleine hockeyveld vlak bij de kantine. Dit gebeurde in goed overleg met “buurman” Voetbalclub Avesteijn. Bijzonder was zijn jaarlijkse bijdrage aan het Sinterklaasfeest voor de jongste hockeyspelers, waar hij optrad als Sinterklaas.

Het plannen van trainers en scheidsrechters is een lastige taak. Maar Freddy Lennings nam deze taak de afgelopen 4 jaar op zich in combinatie met zijn functie als voorzitter Technische Commissie. Net als Camiel is ook Freddy jarenlang verbonden geweest aan HDL Hockeyclub. Hij speelde al eerder bij de jeugdteams en was al even voorzitter van de Technische Commissie. Vanaf 2009 pakte hij de draad weer op. Hij werd coach en trainer en ging spelen bij het recreantenteam. Als actief hockeyer van dit team blijft hij aan HDL verbonden.

PR en Communicatie

Naast een nieuwe algemeen voorzitter en voorzitter Technische Commissie, is het bestuur ook versterkt met een bestuurslid PR en communicatie in de persoon van Jasper van Doorn. Samen met Rob Dortmans en Monique Boskamp heeft hij het afgelopen half jaar al met het bestuur mee gedraaid. De grootste uitdaging op dit moment is het organiseren van coronaproof hockeyevents, zoals het Husseltoernooi en het In-door-out toernooi. Maar als nieuwe voorzitter hoopt Rob Dortmans dat, als de Covid regels worden versoepeld, het op de club steeds gezelliger wordt. Dat het een plek wordt, waar iedereen graag is en veel plezier beleeft.

Plaats reactie